Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vegane

szybki sposób na pryszcza podskórą!

Polecane posty

Pomocy, wczoraj rano obudziłam się z wielgaśnym pryszczem podskórnym na czole : / do niedzieli musi zniknąć ! dziś rano pękł wiec próbowałam go wydusić... coś wyszło ale nadal jest w nim woda i jest czerwony : / teraz siedzę z sudocremem którego ciągle dokładam... znacie jakieś sposoby żeby to szybko usunąć??

Gość maścią cynkową
posmaruj NIE SUDOCREMEM, to trzeba wysuszyć a nie nawilżyć

Gość albo pasta do zębów
też wysysza

Gość sudocrem może być
Sudocrem jest maścią o właściwościach ściągajacych i wysuszających. Osobiście nie próbowałam ale po składzie stwierdzam-jestem kosmetologiem, że warto spróbować.

Gość testowałam wiele
sudocrem w ogóle nie pomaga, pasta może podrażnić skórę (zaczerwieniona będzie), maść cynkowa jest dobra, tormetiol, albo nawet wycisnąćile się da i spirytem przetrzeć

Jedyna zasada... nie dotykać. Idź do kosmetyczki, wyciśnie fachowo, przypali i masz problem z głowy. Sama, to sobie tylko krzywdę zrobisz i będzie się pieprzyło aż miło.

Gość testowałam wiele
patrz musztarda, a ja sobie sama daje z tym rade i nie potrzebuje kosmetyczki do jednego syfa. i nic mi się nie paprze i jak wiele innych osób jak ktoś ni eumie sterylnych warunków zachować to wiadomo, ze jeszcze gorzej zrobi

A jeszcze wielgaśny, podskórny. :) No nie mów mi, że z takimi sobie radzisz. :D :D

Gość testowałam wiele
swojego ciała się brzydzisz?

Gość testowałam wiele
takie smaruje maścią, zwykle znikają w ciągu dni. a Ty ze wszystkim latasz do kosmetyczki?

Gość fsfsf
POLOPIRYNA ALBO ASPIRYNA!!! BIERZESZ JEDNA TABLETKE ROZPUSZCZASZ W MAŁEJ ŁYŻECZCE (PÓŁ WODY NA TAKĄ ŁYŻECZKĘ) I NAKŁADASZ LEKKO PRZYCISKAJĄC NA PRYSZCZA I ZOSTAWIASZ AŻ WYSCHNIE. SKUTECZNY SPOSÓB! JAK MI NIE WIERZYSZ TO WPISZW GOOGLE - MASECZKA ASPIRYNOWA NA PRYSZCZE!

Nie mam problemów ze skórą, ale jak się coś przydarzy, to nigdy sama nie wyciskam. Nigdy.

>>>takie smaruje maścią, zwykle znikają w ciągu dni. a Ty ze wszystkim latasz do kosmetyczki? I widzisz, u Ciebie to trwa kilka dni, a jak znam życie, to się pieprzy dwa tygodnie. A ja idę do kosmetyczki, dwa dni i mam z głowy. Robi różnicę? Robi. :D