Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzytka cera

Sposoby na brzydką cerę! Co wam pomogło?

Polecane posty

Gość brzytka cera

Hej dziewczyny, mam strasznie brzydką cerę... Dodam, że nie jest to jakiś trądzik młodzieńczy (mam 26 lat), po prostu jest trochę tłusta i jest na niej pełno zaskórników zamkniętych i otwartych, dodatkowo trochę przebarwień, bo czasem jak się wkurzę to coś wycisnę. Wiem, że to nie jest dobry sposób na pozbycie się zaskórników, dlatego robię to rzadko i one sobie spokojnie siedzą. Chciałabym zacząć chodzić bez podkładu zwłaszcza, że teraz mamy upały (używam mineralnego, tak więc mnie nie zapycha). Czy którejś z was udało się zrobić z ohydnej cery, taka w miarę ładną??? Jeśli tak, to czego używałyście?

Gość brzytka cera
Dodam jeszcze, że jakieś większy pryszcze mi nie wyskakują, ale te zaskórniki są mega wkurzające, skóra jest taka nierówna, chropowata, że nawet w makijażu jest to widoczne, zwłaszcza pod światło.

Gość ddddsgg dsfs
ja mam zaskorniki a nie zakrywam niczym,sa az tak malenkie ze praktycznie nie widac tych czarnych krop

Gość brzytka cera
No u mnie niestety widać, to taka mała kaszka na policzkach- wystające zaskórniki.

Gość brzytka cera
czy wtryski na twarz moga pomóc?

Gość fitnes clubllllll
OCM-POCZYTAJ

Gość polecam dobra kosmetyczke
i oczyszczanie 2 razy w roku, a wizyta u dermatologa tez by nie zaszkodzila. Ja moge polecic dobra dermatolog w Krakowie,ale zalezy skad jestes :) A najwazniejsze to nie wysuszac cery, specyfiki dzialajace wysuszajaco stosowac tylko punktowo, uzywac dobrego kremu nawilzajacego, zwracac uwage na sklad kosmetykow.

Gość bardzianna
Mnie iqface, a to był nie wiem już który środek z jakiego korzystałam. W zasadzie nic innego nie pomagało, a cera była obrzydliwa. Wszystkie ślady udało się usunąć bez pozostałości, nawet zaczerwienień, tak więc da się.