Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Velvet Draconis

kulturalnie ...

Polecane posty

Wobec wszechobecnej wulgarności, namolności i bijącej wręcz po oczach desperacji coponiektórych, postanowiłem utworzyć zakątek, gzie swoje miejsce mogą znaleźć osoby, którym nieobca jest kultura zarówno ta osobista, jak i językowa. Zapraszam zatem do dyskusji, na dowolnie wybrane tematy, prosząc przy tym o zachowanie odpowiedniego poziomu i w miarę staranne dobieranie prawidłowej pisowni :) Naiwnie liczę przy tym, iż apel mój zostanie jednak wysłuchany ;)

Gość ja bym się nie spodziewał
odzewu jakiegokolwiek, to kloaka pełna zboczeńców i degeneratów, niestety.

Gość -hatszepsut-
ja wręcz przeciwnie , wierzę w ludzi ... jestem pewna , że temacik powoli bo powoli , ale ruszy z kopyta ; na stówkę :)

Gość -hatszepsut-
chociaż nie rozumiem , czemu akurat na forume erotycznym , zechciałeś porozmawiać w cywilizowanym tonie ... tak czy siak , głęboko wierzę w powodzenie

Witam. Może na początek : czytaliście coś fajnego ostatnio? Ja jestem zachwycona kolejną książką C.R.Zafon'a pt. 'Więzień Nieba'. Podobała mi się tak samo jak jego 'Cień Wiatru' i 'Gra Anioła'

Gość -hatszepsut-
nie no oczywiscie że można , tyle że tu na erotycznym panuje niemały chaos

Hatszepsut, dlatego liczę na to, że uda mi się taką małą wysepkę spokoju w tym morzu stworzyć :) A co do książek - ja się nie będę może wypowiadał, bo wprawdzie czytam hurtowo, ale literaturę raczej "niższych lotów" niż to, co tworzy pan Zafon ;)

...Witam jak ma być kulturalnie to i ja się piszę :) ...upał, pracować ciężko, ale miłego dnia wszystkim życzę

Witam Wszystkich. Kiedyś pisałam na takim super topicu. Ale pomarańczowi flustraci wszystko zniszczyli. Pozdrawiam i miłego dnia

Gość doświadczony przez życie
A ja nic nie czytam, nawet tego co sam piszę. A piszę sporo. Temperatury letnie, dziewczyny pewnie też letnio odziane tylko czasu brak by wyjśćna miasto i na nie popatrzeć.

tutaj z kultura nie powinno sie az afiszowac.lepsza jest konspiracja.zapraszam do nas 👄

chiaroscuro nie nalegam wcale. czekaj tutaj na kogos odpowiedniego. ;)

...właśnie nie przeszkadza, a w topiku o sexie po 40 się nie da ? ...pytam bo nie wiem nie sprawdzałem :)

czesto jest tak,ze tytul watku z czasem zaczyna odbiegac od jego tresci.wszystko zalezy od tego,z kim sie rozmawia.wiek nie ma tu znaczenia.wystarczy kilka postow przeczytac. i miec dystans.

... no właśnie najważniejsze to mieć dystans i nie brać wszystkiego co tu ludziska wypisują do głowy :)