Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_sia

Smartfon

Polecane posty

Gość asia_sia

Dziewczyny! Czy któraś z Was korzysta z programu antywirusowego w swoim cudeńku? Mój telefon ostatnio zaczął strasznie działać i nie wiem, czy przypadkiem nie złapałam czegoś:(

Gość kaśia
Ja korzystam w swoim telefonie z antywirusa. Chyba lepiej się zabezpieczyć przed wirusami:)

Gość kaś_kaś
Czytałam, że teraz sporo wychodzi tego badziewia na smartfony, szczególnie na te z androidem. Chyba warto coś instalować, pytanie tylko co?

Gość melwiniasty
Antywirus na androida to w sumie bardzo dobry pomysł. Szczególnie, że tyle śmieci się pojawiać zaczyna. Faktycznie, ciężko jest coś wybrać, bo konkurencja jest spora

Gość Kapa świata.
W sumie dobrze jest zainstalować antywira na telefon. A jak Ci źle chodzi, to przywróć ustawienia fabryczne, powinno pomóc. Ja tak miałam, że naściągało mi się gówna, a potem telefon ledwo chodził. Po przywróceniu śmigał jak nowy. :)

Gość krowka-mu
a jakiego antywira polecacie? rozumiem, że to darmowe oprogramowanie i nie trzeba 'piracić'? napiszcie coś konkretnego, przyda się. ja jak na razie mam telefon na symbianie, więc mnie problem nie dotyczy, ale mam zamiar zmienić na htc na androidzie..

Gość anonin_pseudonim
krowka_mu mylisz się. Ciebie problem też dotyczy, a lista wirusów na symbiana jest dość długa. I nie wiem tak do końca czy darmowe rozwiązanie jest dobre. Często te darmowe posiadają luki i są bardziej niebezpieczne niż zabezpieczające telefon. To samo wersje piracone. Więcej w nich dziur niż w szwajcarskim serze