Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Echelonokie

Odchudzanie

Polecane posty

Jakie ćwiczenia polecacie osobie, która nie ma zbyt wiele czasu? Jaka dieta według was jest najlepsza? Mam do "likwidacji" prawie 20kg, a nie mam zbytnio czasu na np. siłownie. Brzuszki, przysiady, w niedalekiej przyszłości, bo za kilka dni dołączę jazdę na rowerze. Jem niewiele, piję dużo wody. Schudłam w ciągu 3 tygodni niecałe 4kg. Ale to wciąż za mało.

Gość Trener_Amator
1. Zrezygnować ze słodyczy, fast-foodów 2. Nie jeść po godzinie 18:00 3. Pić wodę - niegazowaną 4. Ćwiczyć, jednak nie muszą to być ćwiczenia trwające 3 godziny - wystarczy, że będziesz wykonywała ćwiczenia obejmujące jak największą ilość mięśni Na przykład jazda na rowerku 3 minuty normalnie i 1 minuta max speed i tak ze 3-4 razy, czyli w przypadku 3 razy masz trening = 3min+1min+3+1min+3min+1min= 12 min (taka jazda na rowerze, daje więcej niż 45 min. ciągłego jeżdżenia...) Wchodzenia i Schodzenie ze schodka z hantelkami w rękach ( nie wiem 1,5kg) - super ćwiczenie. Myślę że brzuszki (wybierz sobie z 2-3 ćwiczenia z 6Weidera) też warto włączyć w trening, przysiady także, a nawet pompki i zrób na przykład po 8-12 powtórzeń i po 2 serie Ważne by zaskakiwać organizm, nie zanudzać go mozolnym jeżdżeniem na rowerze itp. I ważne żeby się SPOCIĆ :)