Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa214512

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY ???

Polecane posty

Gość Onaaa214512

Biorę tabletki antykoncepcyjne (nie dawno zaczęłam 4 opakowanie). Kochałam się bez wytrysku we mnie kilkakrotnie podczas 7-dniowej przerwy po zużyciu 3 opakowania, a teraz odkąd biorę 4 paczkę również odbyłam 1 stosunek i chłopak częściowo skończył we mnie. Czy jest możliwość ciąży jeśli tabletki zażywam regularnie i nie miałam wymiotów ani biegunki?

Gość Onaaa214512
Jesteś pewna?:( mam straszne schizy... Chyba powinnam była dodatkowo używać gumek :(

Gość Onaaa214512
Wiem ale ktoś tu pisał że podobno mimo to u ok 30% kobiet dochodzi do owulacji :(

Gość reta23
daj spokoj, jestes bezpieczna... nie jesteś w ciąży

Gość Małaa 29
Tak każdy wie jak działają tabletki. Też myślałam że to 100%zabezpieczenie. Ale nie i dziewczyny nie kłóccie się. Moja znajoma zaszła w ciążę a była już dłuższy czas na tabletkach. Dlaczego zaszła? Nawet ginekolog nie potrafi odpowiedzieć. Nie mówię że autorka tematu jest w ciąży, bo nie wiem. Pisze tylko że w czasie brania tabletek zdaża się zajść w ciążę, może małe prawdopodobieństwo ale zawsze

Gość Ja zaszłam
Tabletki brałam już dłuższy czas, żadnej nie przegapiłam i w ciążę zaszłam, też myślałam że to nie możliwe a jednak