Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaraM

tekst po angielsku - przetlumaczy mi ktos?

Polecane posty

Gość SaraM

thanks for the mail,and am very much okay with your price.but i want you to understand that am buying this dress for my daughter who is getting married and she is presently in west Africa (Nigeria)so i want you to kindly get back to me with some pics of the dress so that i can send it to her for her to take a look ,and i will also want you to kindly find out how much is going to cost me to ship it to her through ems speed post to her in Nigeria.....i will be waiting to read back from you .......

Gość ..............,,,,,,,,,,,,,,,,
matko, gramatyka powala :)

Gość annemarie...
ty lepiej miej pewnosc ze to nie zaden przekret z tym kunem sukienki... a tex jest : w skrocie, zgadza sie na cene sukienki, ale kupuje ja dla jej corki ktora wychodzi za maz - ona teraz jest w Nigerii, pyta sie czy bys mogla jej wyslac pare zdjec zeby mogla przeslac swojej corce takze pyta sie ciebie czy bys mogla sprawdzic ile kosztuje przesykla (priorytet) do nigerii i czeka na twoja odpowiedz to tyle ale to jakos tak dziwnie napisane ja bym sie bala ze to przekret.. nie wiem...

Gość dfgdfgdfgdfgdfg
ona chce kupic suknie dla córki z Afryki?

Gość walisz w chuja
znaczy to mniej więcej to: Ja być z afryka i chcieć cie wywalić na kasę. Pewnie wystawiłaś coś na allegro i stąd ten mail.

Gość o kurde co to za łamany
angielski? Rozumiem wszystko, ale nie chce mi się tego tłumaczyć, :P

Gość SaraM
no dziwne heh tak wlasnie to zrozumialm .. dam sobie spokoj

Gość translejszyn
Dzieki za email, twoja cena jest dla mnie ok. Ale chcialabym, zebys wiedziala, ze kupuje te suknie dla mojej corki, ktora bierze slub a obecnie jest w Zach. Afryce (Nigeria) dlatego chcialabym, zebys wyslala mi zdjecia tej sukni, zebym mogla jej przeslac a takze, zebys sie dowiedziala jaki bedzie moj koszt wysylki ekspresowej tej kiecki EMS do niej do Nigerii bede czekac na info od ciebie ............ o to mniej wiecej chodzilo ty slac zdjecia ta suknia do ona;)

Gość annemarie...
przeciez dziewczyna sie pyta co to znaczy - a nie czeka az ocenicie gramatyke... no sory... z reszta widac od razu ze pewnie ten kto napisal tekst zna tylko troche slowek..

Gość SaraM
kurcze murzyni do mnie napisali :)

Gość SaraM
kurcze przeciez nie wysle sukienki nawet za pobraniem do afryki heh

z angielskim to ja jestem za pan brat, a wienc tak: Dzienkuje za meila i mam bardzo dużo much Ty moja ksieżniczko. Kupiłem buty, rozumisz? a do tego dres na budowe dla mojej córki która jest menrzatko i ona prezentuje afrykańczykom i ich dzieciom powroty do mnie z piciem.wszyscy są w dresachi wysyłajo do niej take loki i majo wille tako dla dzieci a w niej dużo much. Drogo mie wynosi pisanie do Ciebie, dlatego biore spida, żeby nie odczuwać straty. W Nigerii jestt teraz post. Będę czekał w willi az przeczytasz książke pt. powrót do ciebie.

może jakeś podzienklowania za pomoc czy coś?