Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfcv

Co mam zrobić? WESELE A OKRES

Polecane posty

Gość kfcv

W tą sobotę mam wesele. Właśnie na dniach powinnam dostać okres.Gdybym dostała dziś to dałabym radę ale na pewno nie dostanę dziś tylko w piątek bądź sobotę. Przez pierwsze 2 dni nie mogę się nawet ruszyć i cieknie mi litrami :o Nie wyobrażam sobie tego.Złe samopoczucie i jeszcze okres w taki upał. Wykituję chyba. Co mam zrobić? Czy da się jakoś na 100% przesunąć go?

Gość kfcv
upupup

Gość nie lubie nikogo:-)
Ja myśle,że małe szanse:-( masakra,@ przy takich upałach-tym bardziej,że jak mówisz w ogole cieżko znosisz. Słyszałam o seksie i sporych dawkach wit.C. Nigdy nie probowałam.

Gość w zeszłym roku
byłem na wakacjach z laską, która jakiś plaster z hormonami miała przyklejony i mimo, że wypadło na czas wyjazdu to okresu nie dostała. Co to dokładnie było, może inne dupy będą wiedziały

Gość Szkotka1987 :)
hmm gdzies byl taki archaiczny watek na ten temat na kafe. Witamina c, albo pietruszka. Goraca kapiel. to przyspiesza. Mi osobiscie opoznia jedzenie zupek z torebek tzw chinskich. raz jadlam przez tydzien a okres mi sie o 3 tyg spoznil. Ale ogolnie nie martw sie. to nie koniec swiata. zabezpiecz sie w tampony i tabletki przeciwbolowe i powinno byc ok.

Gość jhjkh
a nie moglas wczesniej pomyslec??? teraz to ani tabsy ani plaster ci nie pomoze bo to trzeba wczesniej przykleic/brac

Gość mnms
plaster nic nie da bo dziala na zasadzie tabletek,czyli jesli autorka nie stosuje to pierwsza i tak by musiala wziac dopiero w 1wszy dzien okresu.

Gość ghtgrre
mozesz przyspieszyc - luteina 50,

Gość mama czterolatka
Trzeba bylo pomyslec o tym wczesniej a nie jezczyc kilka dni przed weselem. Okresu mozna uniknac biorac tabletki anty jedno opakowanie po drugim bez przerwy. Oczywiscie mozna tak zrobic raz na ruski rok a nie czesto. Gdybys pomyslala wczesniej to ginekolog by Ci to doradzil a nie teraz rozpaczasz. Wczoraj dowiedzialas sie o tym weselu? To Twoje jak sie domyslam.

Gość kfcv
Chodzi o to że różnie dostaję - raz co 2 tygodnie, raz normalnie, innym razem co 1,5 miesiąca. Ale wyczucie mam i zawsze czuję jak się zbliża, jeszcze się nie pomyliłam. I wiem że dostanę na pewno w przeciągu 2-3 dni.. Dziękuje za rady

Gość kfcv
Nie to nie moje wesele tylko siostry. Oj nie wiem co bym zrobila gdyby to bylo moje :(

Gość Kapec
polecam Ci pić sobie herbatkę Feminifix z Herbapolu, polepszy Ci się samopoczucie i ból nie będzie dokuczał (sprawdziłam na sobie, odkąd ją piję czuje się 100 razy lepiej) a na zmniejszenie krwawienia kup sobie tabletki hemorigen :) Myślę że takie połączenie uratowałoby trochę sytuację... pozdrawiam :)