Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa7w

Jestem beznadziejna...

Polecane posty

Gość Ewa7w

Dziewczyny bardzo potrzebuję waszej pomocy. Sprawa wygląda tak, że byłam na diecie i schudłam do mojej wymarzonej wagi ok. 12 kg. Po raz pierwszy w życiu czułam się dobrze. Co więcej udało mi się tę wagę utrzymać przez blisko 4 lata. Od ok. 4 miesięcy wpadłam w jakiś dziwny ciąg objadania się, każdego dnia zaczynam od nowa i każdego dnia przegrywam, a przecież wcześniej byłam silna taki szmat czasu. Błagam pomóżcie, brzydzę się sobąCo zrobić, by przestać, przytyłam już 5 kg.

Gość Ewa7w
Proszę niech się ktoś wypowie...

Gość *liliann
Ja Cię nie pocieszę, ale rozumiem doskonale. W rok schudłam 21kg, ważyłam idealnie. A w miesiąc przytyłam 7kg. Od tego czasu nie mogę nawet głupiego kilograma zrzucić, czyli od ponad roku. A dietami nie katowałam się, tylko dużo spalałam ćwiczeniami.

Gość NowaJaMija
Rozumiem doskonale. Musisz uważać, bo cienka linia dzieli Cię od zaburzeń odżywiania....ja mam podobnie, moje życie wyglada w ten sposób ze przez kilka miesięcy sie odchudzam i trzymam wagę, potem tez sie objadam i tyje, nie mogę przestać jeść...potem znów diety, głodówki, ćwiczenia i tak w kółko od 6 lat... Musisz zadać sobie pytanie dlaczego sie objadasz? Co Ci to daje? Co wtedy czujesz i zawsze sobie pmysl jak czujesz sie po objadaniu... Trzymam kciuki

Gość dasahhaqwe123
ja tez mam 5 kg ( przytyłam) 9 nie wiem jak schudnac nie dam rady same pokusy wokoło dzis tez miałam zaczac , a wpierniczylam 2 precle z maśłem i kalori juz pewnie 800