Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z dzieckiem m

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse ulożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość Zle miejsce wybralas na porade
No wlasnie. Tyle, ze na pierwszym, czy kolejnym spotkaniu nie mozna wymagac konkretnych deklaracji-tak, akceptuje dziecko itd. Wazne, zeby po prostu kazdego kandydata od razu do domu nie sprowadzac i nie angazowac w to dziecka. Przeciez na poczatku moze facetowi nie przeszkadzac to, ze masz dziecko, ale potem, gdy zobaczy, na czym to tak naprawde polega, ze bierze tez odpowiedzialnosc za malucha, to moze sie rozmyslic. Zreszta jak to milosc-po kilku spotkaniach? Zadna. Jedynie pierwsze zauroczenie.

Gość Zle miejsce wybralas na porade
Gdybys, autorko, zaqlozyla temat na uczuciowym, to bys sie zgarbila. Ja Ci probuje pokazac rozne opcje, delikatnie i w kulturalny sposob. Na uczuciowym by Cie oszolomy zjechali od dolu do gory :(

Gość sorki dodam swoje trzy grosze
Droga autorko. Nie jestem matką ale jestem rozwódką. Kilka postów wyżej przeczytałam, że raczej stronisz od randek z nieznajomym. Chcę ci powiedzieć, że ja dwa lata temu podjęłam decyzję o rozwodzie po bardzo nieudanym małżeństwie, ktore trwało kilkanaście lat. Do glowy mi nie przyszło, że zanim na dobre się rozwiodę to będę już miała mojego ukochanego, z którym wspólnie mieszkam od roku i jestem z nim szczęśliwa. U mnie było tak, że nie szukałam nowego związku bo przede mną była jeszcze rozprawa rozwodowa. Mam taką koleżankę, która dosyć sporo randkowała i znała różne portale randkowe. Namówiła mnie na zarejestrowanie na jednym z nich. Zaufałam jej, gdy powiedziała "tam są również normalni faceci, którzy są samotni". Umówiłam się na 5 randek. Takich zwykłych spotkań zapoznawczych w publicznym miejscu. Piata randka okazała się trafiona na piątkę :). Poznałam prawdziwą miłość swojego życia. Kochamy się bardzo i szanujemy. Może warto abyś i ty zaryzykowała?

Gość no ile razy trzeba sie powtarz
tak, ma szansę ułożyć sobie życie z dzieckiem ale do cholery czy nie może układać sobie tego życia bez faceta i narażać własne dziecko na stres i trudne sytuacje w związku z nowym tatusiem? Myślcie przede wszystkim o waszych dzieciach a dopiero potem o drugim tatusiu