Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokeeeekekek

Moja znajoma przyszywa do ubrań metki znanych marek. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość szokeeeekekek

Kupuje jakieś szmaty w lumpeksach albo allegro a potem ''jara sie'' ze ma zajebiste ubrania od Diora czy Dolcze banany, odkryłam jej oszustwo calkiem przypadkiem zdradzila mi swoja tajemnice,kupila setki metek i loga na ebayu :O nie powiem jej ze jest jebnięta ale nie potrafie tego zrozumiec, przeciez nikt nie zaglada jej pod ciuchy :O

Gość szokeeeekekek
no halo :D

Gość Liptonek
chuj mnie to obchodzi

Gość czekoladka z truskawką
Żenujące/ znane osoby usuwają z ubrań metki w wiadomym celu. Szpan na pokaz robi ta Twoja znajoma.

Gość Problem...problem
porażka ta panna

Gość płenerowa żona
odkryłam jej oszustwo calkiem przypadkiem zdradzila mi swoja tajemnice, to w koncu odkryłas czy ona zdradziła? prowo. w dodatku skopiowane. byloby 0/10 gdybynie to że oryginal prowo było moje :classic_cool: tylko dlatego dam 1,5/10 :classic_cool:

Gość łee tez mi cos
Prowo czy nie, obie jestescie siebie warte :D Ona za głupote i szczyt debilizmu a ty za to ze nie masz nic innego do roboty tylko patrzec kto jakie ma metki :D Takie cuda robią zwykle małolaty w wieku 10-20, te mniej doswiadczone w robótkach recznych idą na łatwizne..bazarek albo allegro i kupuje sie sweterek z mega logo CHANEL za 19,90 :classic_cool:

Gość łee tez mi cos
wiem z własnego doświadcznia:classic_cool:

Gość łee tez mi cos
Spadaj podszywie :) z własnego doswiadczenia moge tylko powiedziec ze jako nastolatka szpanowałam torbami z Zary - kiedys to byl luksus :D i D&G, dostalam od kogos, nosilam az sie porwala :classic_cool: