Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto moj kolejny watek o rencie...

Polecane posty

GDZIE ONA???!!! GDZIE MOJA RENTA???!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 W poprzednim watku nikt niczego mi nie napisal. DLACZEGO? Nie za bardzo rozumiem. Czy ktos moze mi to wytlumaczyc? Ja ze swojej strony powiem czy raczej napisze, ze jestem ZALAMANA jak malo KK robi z KAINEM. Jak malo INFORMUJE O KAINIE i tyle. Kiedys informowali, a teraz wcale. "Rozmawialam" sobie troche z zamordowanym przez Miroslawe Sz. ksiedzem poprzez Yellowstone. W sumie nie jest zainteresowany Zachodem. W d... ich ma bo wiecie co oni robia? A jak pojedzie do USA to dostanie rodowod,ktory mu zostanie jak... wybuduje tam kosciol. Nawet mala kaplice. Kapliczke nie - to za malo choc nawet tyle starczy. A jak wbije krzyz? Tez chyba - ale to nie wiem. Tylko kaplice i kapliczke. Wiecie to jest skomplikowana sytuacja i no 50% wina tych ksiezy, 50% wina KK, a dlaczego na Zachodzie nikt nie chcial tego ksiedza? I takich jak on? Jezykow nie znali? Tyle ksiezy wiecie maja? Przeciez to jest rok/dwa jezyka sie nauczyc i masz ksiedza i msze odprawi i tyle. Nie. No to wiecie - po co im ten Zachod a Polska to jest TAK TRUDNY kraj BO DURNY , ze wiecie on sie tu urodzil - pi razy drzwi dobrze sie mial, ale jak popatrzysz na calosc to wiecie bezludna wyspa to nie jest, a co po za tym? A ludna tez. A w sumie zostawalaby mu Wielka Brytania i do USA. A on w sumie z myslenia swojego po morderstwie Francja i do USA to lepiej tu rodowod i za sepuku - bo tak przepadl od razu USA. I wiecie to jest taki problem - jacy wy jestescie? Bo on uwazal, ze no moze to nie jest smieszne, ale tak go uczyli, zeby stal , ze ojciec rodziny w Japoni popelnia SEPUKU dla rodziny - zeby rodzinie wszystko pasowalo. I wiecie ile w tym bylo prawdy to skad ten ksiadz mial to wiedziec i wiecie - on sie nad tym zastanawial. Zostal ksiedzem i koniec. No a tu wiecie Miroslawa Sz. - Bona przyleciala z roboty ... wszyscy na niego - co on to gada? Tyle lat pracy i jeszcze sepuku dla rodziny. I wiecie nawet w tym ten ksiadz sie nie da, ze ten KK mial ostrzegac przed Kainem. Do pracy z kainem nie byli ci ksieza przygotowani i wiecie on sie wroci do Polski poprzez rodowod w USA za WYBUDOWANIE CZEGOS TAM - z rodowodu w Polsce takiego a nie innego pasuje tam cos wybudowac DO ZIEMI SWIETEJ - tam cos wymyslic chociazby z dziecmi i do Polski dobry ksiadz I NA ZACHOD tak. A inaczej to on juz nie chce ten ksiadz. I wiecie z takiego a nie innego szkolenia to oni byli cali powaleni. Nie rozumieli jak leci panstwo i po nich. I nie doceniali dzieci wiecie jak wazne sa. Takze w Ziemi Swietej z USA oni troche beda robic to co w Polsce, ale w Polsce dziecmi panstwo ratuja a tam? opowiedza o tym na jakichs katechezach. Tacy ksieza to beda. Ksiazki na zachodzie w takim razie. Z Ziemi swietej przemyslenia. Jedyni ksieza , ktorzy cokolwiek mogli osiagnac bez PROFESORA OSWIATY jako ojcowie japonskich rodzin z sepuku zabijani na PODUSZKE - na ciaze w poduszce nozem w brzuch , w piersi. Gdzie indziej nie bo poduszka. I wiecie - czy ten ksiadz byl nieprzemyslany i wiecie jest kilka wersji co oni mieli miec, ale jedna wersja jest PIERWSZA i jest DLA MNIE na Slasku jeszcze NIE CIESZYNSKIM - praca z Kainem. No i gdzie to bylo? I tak do USA, ze podejmuja sie pracy z Kainem. A w Afryce im powiedza? No wiecie jak tam cos wybuduja to Ziemia Swieta. Gdzie tam do Afryki,ktorys poleci. Jeszcze jak Kainem przegrali to w ogole. Bo w sumie nawet by to byl zarzut choc co - w USA wybudowac cos na rodowod. To po co Afryka? Tam wszyscy od Kaina. Na misje? No to sami sie czegos musza nauczyc, a czego sie naucza w Afryce? Najwyzej po Ziemi Swietej przez Polske do Afryki jesli nie pojdzie im ten rodowod z USA i tyle. Takie cos. A Am. Pol to nie wiem. To inaczej leci i tyle. GDZIE MOJARENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja sobie takmysle - w tym USA musza ich chciec i tak odejda ci ksieza z Polski. W sumie jedyni normalni. Moze pozostana ksiedzami. Dopoki bedzie Rzym bo zas go rozwala i kto go wtedy wybuduje? Na poczatku Brygida Szwedzka na rodowod , a dalej? Na to nikt nawet nie napluje i tak dalej... na takie ... i tak dalej... i tyle. I wszystko moze byc a ten Rzym - taki niechciany. No ta Brygida, ale dopoki tam bedzie a pozniej? Co to mialo byc wszystko? Tak to mialo wygladac? I tyle. Chyba chodzilo o to zeby jednoczyc ludzi, zeby rozmawiac , zeby sie jednoczyc wokol jakichs wartosci, a nie klonowac na bude,zeby byc moralnym i byc lepszym od budy bo z czego zyje buda BEZ CHRZTU nie wiadomo ale Holandia wiadomo, a klony sa ochrzczone i to jest jakas opowiesc, ale o czym w sumie? O ludzkiej nienawisci i tyle. O braku wartosci. A tak to powinno byc? i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

wiecie chcialamprzeprosic jeszcze wszystkich wierzacych tylko W CO w sumie - w mury Watykanu ,ze nie mialam napluje. Zle napisalam. chociaz... tacy sa ludzie. Ale co to szkodzi napluc na cos. Wystarczy tego zalowac. A ktos przyjdzie z kilofem i dziure zrobi i wiecie taka Miroslawa Sz. - ksiedza zatlukla , a tylko patrzec jak znowu w kosciele. I to nie jest Kain -po co tam lazisz jak czlowieka nie chcesz to co chcesz? Taki jest Kain - bez sensu. A reszta to po cichu wam napisze. Ona dopuscila sie do klonow w tej wsi. Sama nie ma klonow dzieci, ale z tego ksiedza wyszly klony tu i chciala byc dyrektorka, ale nie wyszlo jej jak chciala. Co robia jej dzieci nie wiem. Ucza chyba albo zaraz beda i tyle. No i tak zostala z 2 dzieci. Reszte tak tuszuje , ze nie mam szans. I nie zostala dyrektorka szkoly przez posla. No i widzicie - co te dzieci dalej? Dyrektorka to by cos mialy, a tak? I WLASNIE TEN UKLAD ten gang - bo po co ja pisze - wlasnie oni zabili Andrzeja Leppera. Jakim prawem oni mnie zapisali do szkoly to ja nie wiem, ale tyle zrobili oprocz mnie swinstwa, zabili na rusztowanie Andrzeja Leppera i tyle. Wlasnie tu z tej wsi. Tacy sa zdolni. A moja babcia to leciala klasa w podstawowce , ze w Polsce jak sa zle dzieci albo dobre to pisza do urzedow, ze ten sie uczy, a po co, a ten sie nie uczy i co z niego wyrosnie. I tak rozumiala Polske, ze nie byla na zachodzie - bo mieliscie rodowody na szkole. No komuna ale tym sie nikt nie przejmowal. I ta babcia to wlasnie tego nie rozumiala. Tej komuny - jakie to bylo straszne BRZEMiE ta komuna w Polsce. Nie rozumiala tego. Widziala tylko ten urzad i to dopasowywanie i wiecie z tego jej W ANGLII cos pasowalo. Czy studia to nie wie taki kredyt dostala - moze mieli jej dac malutkie ogrodnictwo. Nie wiadomo. Ale jej kazac do pracy isc w urzedzie pracy. Ale tak jej kazali i tak poszla i co z tego? Ale to miala nascie, a mnie kazali doktorat robic, ale nie dali kredyt. Bo kredyt i bym musiala konczyc, a tak bez kredytu ich olalam a oni mnie, ze na kurs mi nie dali. No ale oni mi nie dali kredytu i tyle. to sie mialam sama skredytowac i jeszcze dali mi zasilek dla bezrobotnych - no to mieli mi kazac skonczyc za kredyt , ktory by mi pasowal OD NICH , z zaswiadczeniem od nich, nie? Dobrze ja to rozumuje? i tyle. Bo nawet mnie nie wyslali na ZADEN kurs od lat dwoch takze co oni maja na mysli? I tyle. Nie wiem. Naprawde nie wiem. Ja rozumowalam , ze dostalam negatywna ocene pracy i zwolnienie dyscyplinarne, a oni jak rozumowali to pojecia nie mam. Ja rozumiem papier w urzedzie, a oni? I wiecie ja tego Mengelego musialam nie dac wiec co on zrobil za kariere? Ja tego nie rozumiem w ogole. Wybaczcie i tyle - fani Miroslawy M. Afrykanki z Kainem. I pasuje Holenderka - 3 dziecko klon i koniec. Z klonem tez sie chodzi w ciazy. A nie? A Bona i Mengele czemu nie maja klonow? A ten brat tu? I wiecie ten byl jebniety - zamiast chciec figure na Francje to on wzial system rentowo emerytalny a jak on chce dom utrzymac na sklepie z systemow to ja nie mam pojecia. I wiecie ta prababcia miala 5 dzieci kazde z innym, dziadek mial 2 zony - klony. Co tu komus przeszkadza? Stara posciel, tak? I co jeszcze? :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie na Miroslawe nacharkam ale szkoda charkow, a na reszte juz w ogole. Czemu chce pluc na Rzym? A co to warte? CHarka i tyle.Czego jeszcze? No czego? Co kariere tam bede robic? i tyle. A na Miroslawe szkoda charka - co by zrobic z Miroslawa. Jak uwazacie? Wyslac do USA na misje. Taka pobozna kobieta. I kulturalna. Idealna opinia. I tyle. A nawet adresu nie znam bo bym jej tam cos wrzucila tej Miroslawie za furtke wiecie. Za kolnierz za to, ze mnie tak do tej swojej gownianej roboty przyjela, w ktorej niczego nie osiagnela ciekawego z ta krwia menstruacyjna nawet. Taka pierdolnieta buda. Ta moja prababcia Z GDANSKA to urojenia miala. Chociaz... moze tak dopasowywali nauczyciele w Gdansku dzieci ale te co zle sie uczyly wpisywali dobrze, a te co dobrze zle. No ale to wyjechala do Wielkiej Brytani czy w Gdansku zyla bo wiecie ta moja babcia to sie tej matce nie dala od A do Z. I nikomu. Bo Gdansk byl wyzej od niej - no to niech sobie zjedza ten Gdansk. Dlatego do Gdanska nie poszlam. Czy wielka roznica?No ale zawsze da sie wyniesc od Miroslawy , ktora ZASZYKA DZIURKI NA CYCKACH i tak nie ma 3 dziecka. Bo co o niej w sumie mysle. Tyle. Za to ze nie mam passu USA od dziecka. Przez nia. Bo zaszyla dziurke na cyckach Stefanem Batorym. I 3 dziecko z nim se miala zrobic. On sie mial przyznac to poszla do ksiedza i narobila klonow na wsi. I stad chyba ten Lepper i wiecie to sztuczne dziecko jego - tylko z probowki. Wiecie - gadaja tu ze soba, znaja sie .Ta seksafera jest na pewno stad. Ale to nie Miroslawa- ona tylko lyzka i widelec od Otto. No to chyba z glodu nie zdycha. A reszta? Co mnie reszta obchodzi? Reszta to moja renta? Bo wiecie 1 papier na gmine ze przyjeto dziecko z Kevina bez krzyza rodowodowego Kevina i bym ten krzyz miala i tak bym tez nie skonczyla. A tak? Ona jest winna smierci - zabojstwa anglistki z 3 dzieci, praca o Elzbiecie 1, corki dyrektora banku. I ona, ta Miroslawa , w normalnym ukladzie, z KURATORIUM OSIWATY jest poproszona o elektrowstrzasy i najwyzej na rente. No bo wiecie cos trzeba robic? Chociaz tyle. I tu jest malzenstwo z 2 klonow dzieci - na slaskie klony. Taki uklad to jest - takze zadne zarty i ja chce rente i sie wyprowadzam. Tu sa jeszcze tacy satanisci - znajomi Miroslawy Sz. - psy maja takie wielkie. Ja wole najgorsze miasto niz ja i te klike. A ta Bona wiecie to tez takie. I ten dziadek moj tu z tymi klonami i Holandia - to oni to wszystko wiedza. I ja sie ich boje. I chce rente i sie wyniesc. I jest lipiec i gdzie ta renta? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

ta babcia moja wiecie miala widziec kuratorium i kontrole kuratorium a nie urzad, ale to byla matka a ta matka sprzatala urzad miasta Gdansk to wiecie wielka AFA i wiecie te dzieci nie wiem jak skonczyly, ale one TA MATKA JEJ na nia i tyle. I tak awansowala a po co? A tam sa KURATORIA. A tu tez. I sie nie dam. I ta Miroslawa Sz. jest po cichu, a miala byc usunieta niczym zab, ktory nie rokuje, ale wiecie ludzie ja poparli KAIN KAINA ZAWSZE ZROZUMIE i tyle. Tacy sami sa. Bona, Wiktoria, moja chrzesta i w podstawowce mialam kolezanke W LAWCE tez z Kainem - w Niemczech katechetka. Tam jest poziom misji. Jedynie, ze jej nie wyslali do Afryki. Tam jest poziom misji, katechezy. Moj Boze JEDEN KAIN jak w Polsce. I jedynie , ze Jezus Chrystus tego nie poblogoslawil. Wszystkich was. Choc Polske i Niemcow tylko Adolf podzielil na chwile no i komuna WYNALAZEK ostatni filozoficzny - nie Tomasz z Akwinu tylko ADOLF HITLER podzielil Polske i Niemcow. Choc ten Tomasz z Akwinu to nie wiem czy Niemiec, ale chyba Niemiec, nie? Zamiast im tego zawiscic i sie na nich obrazic to Adolf podzielil Niemcow i Polakow. Szkoda. SCHADE i tyle. On podzielil a Kain polaczyl i tyle. A Francja zawsze oddzielnie. jedna enigma. Do Kevina nikt sie nie przyznal i takie zycie. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnojek ale taki prawdziwy
ja nie mam twojej renty bocie

Udost臋pnij ten post

Co to jest bocie? A ta katechetka niemiecka z KAINEM w Afyce to mam racje. I by se usunela tego Kaina i do USA by mogla wyjechac. Ale z Kainem Zielony Swiatek to do Afryki - zeby se zrobila dziecko z czarnym. Tacy sa zyczliwi. Tam zeby byc prawdziwym katechetka to trzeba miec TOMASZA Z AKWINU. To wtedy jestes cos wart. A tak to nic. No a ma? i tyle. Tyle ile i tak katechizuje, ale ja mam w Polsce lepiej no ale coz... polski KK. Coz ... moge zaczac owady wpisac w krzyze na 4 skrzydla tyle znacze przy tych dzieciorobach. A co oni tym chca komukolwiek udowodnic? i tyle. Ze sa plodni i to wszystko. Owad tez jest plodny i tak sie z nimi zegnam. Corka przeora. Bo ja jej kazalam isc na biologie. Ja pier papier i tak bym wiecie z Yellowstone tego ksiedza miala tu dawno, a tak? I tyle. To wszystko. Co jeszcze moi szanowni czytelnicy? GDZIE MOJA RENTA???!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 馃槨馃槨馃槨馃槨 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Udost臋pnij ten post