Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love_you

co to miało znaczyć ?

Polecane posty

byłam na imprezie z chłopakiem no z kolegą.(on coś do mnie czuje wiem że mu sie podobam i że zależu mu na mnie) ale ja nic do niego nie czuje... i.. i na tej imprezie był też taki jeden chłopak który mi sie podoba. sama widziałąm jak sie na mnie patrzył gdy tańczyłam z jakimś chłopakiem itd. ten chłopak z którym poszłam nie lubi tego który mi sie podoba. bo wie że tamten nie jest mi obojętny i że coś do niego mam.i jak tańczyłam z N (chłopak z którym poszłam) to parztyłąm się na P ( chłopak który mi się podoba) w czasie piosenki tańca nie gadałam z N i w pewnym momencie on mi ise zapytał : a P to nie jest zazdrosny? ja powiedziałąm ze nie, czemu miałby być? a N: a wiesz różnie bywa... jak myślicie dlaczego N mi sie zapytał czy P nie jest zazdrosny ? jeżeli np. zauważył ze ja cos do mam do P. no to czemu zapytał sie o to czy to P nie jest o mnie czasem zazdrosny? mogł np. zauważyć ze on sie na mnie patrzy i dlatego ? bo bardzo często się patrzył.. na bo przecież bez pododu lub dla żatrów by sie chyba tak nagle o takie coś sie zapytał... no niee ? jak myślicie?

chciał wyczuć czy on coś do ciebei ma i się dowiedizał, że nie, że tamten cię olewa, zatem wciąż ma szansę