Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_slonn

fantazja :)

Polecane posty

Obracam Cię tyłem do siebie i przyciskam do swojego ciała, swoimi pośladkami wyczuwasz moje rosnące podniecenie. Rozpinam twoją bluzkę i stanik, a w międzyczasie delikatnie pieszczę Cię po karki. Uwalniam twoje piersi i delikatnie je masuję, najpierw całe, potem dookoła sutków, potem sutki. Schodzę swoimi dłońmi na dół i jednocześnie pieszcząc dalej twoje piersi sięgam pomiędzy twoje nogi. Ściągam z ciebie spódnicę i majteczki klękam za tobą i zaczynam lizać i gryźć twoje pośladki, dłonią masując twoją cipkę. Po jakimś czasie obracam cię przodem do siebie, opieram plecami o ścianę i ciągle klęcząc doprowadzam cię stojącą ustami i palcami do finału. Po chwili siadam na łóżku oparty plecami o ścianę, sadzam cię tyłem do mnie pomiędzy moimi nogami. Polewam oliwką twoje piersi i zaczynam znowu je pieścić rozmasowywując oliwkę na twoich cycuszkach i brzuchu. Znowu pieszczę twój kark i przygryzam lekko twoje uszka. Jesteś znowu podniecona i rozpalona, a ja ponownie sięgam ręką i pieszczę twoją łechtaczkę i cipkę. Kładę się na plecach, a ty klękasz nad moją twarzą. Zachłannie wpijam się ustami w twoją cipkę, liżę cię po łechtaczce i pupci, wkładam ci język do środka. W tym samym czasie rękami ugniatam twoje pośladki.... znowu dochodzisz.... zielony_slonn@o2.pl

Gość dadadadaxxx
ciekawe

Gość Obiecane ciastko
Chyba bardzo fajna fantazja dla kobiety. Nie znalazłeś chętnej?

Gość obiecane ciastko
jakie kryteria/wymagania?

Gość obiecane ciastko
skad jestes? chcialbys cos w zamian?

Gość Uwazam niektore tak delikatne,
ze nawet jak myziasz tak reka z oliwka, moga dostac niezlego podraznienia.

Liczę że uda mi się ciebie na tyle rozpalić że sama będziesz chciała dać coś od siebie. ale i bez tego sprawianie przyjemności kobiecie daje mi ogromną frajde. Ją Wrocław

Gość alayka
Wrocław ... jak daleko. A już prawie wychodziłam z domu :)

Gość alayka
Ale jak to na pomarańczowo ? koniec świata bliski ;)

Gość Taka tam.
Łaał.. Czegos takiego by sie chcialo. Dziewczyna pewnie jęczała na całe swoje gardło. Ale to taaak daalekoo. :(

noo jaka szkoda wielka, fantazja cieszy się zainteresowaniem ale na razie z odległych miejsc. Widać ma daleki zasięg :) a wy skąd jesteście ?

Gość jan z kłodzka
ja się pisze, mogę dojechać nawet zlociutki