Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk podlaski

Czy ktoś po politechnice nie może znleźć pracy?

Polecane posty

Gość informatyk podlaski

jak wyżej. Ja mam infę i nie boję się choć późno kończę bo w wieku 26 lat i nigdy nie pracowałem a koleżanka gospodarkę przestrzenną i nic nie może znaleźć

gospodarka przestrzenna to kierunek po którym co roku potrzeba kilku-kilkunastu nowych osób w administracji a nie kilka set a po drugie jak będziesz kiepskim informatykiem to pracy nie znajdziesz ;]

Gość informatyk podlaski
kazdy znajdzie po infie nie ma innej opcji

Gość nieudag
ja po infie i nie mam pracy (politechnika rzeszowska, stypendium za wyniki w nauce)

Gość informatyk podlaski
jakim cudem?

Gość a co to info to Bóg?
teraz to w każdej branży nędza. jak nie masz znajomosci to skonczych na zleceniu za 1200

Gość gfjr6uyy
Oj teraz wszędzie jest nędza.Nie rozumiem ludzi takich jak Ty autorze, pytasz nas czy znajdziesz pracę a skąd my to mamy wiedzieć ? Żeby znaleźć pracę trzeba mieć szczęście a w dzisiejszych czasach papierkiem z uczelni możesz sobie podetrzeć tyłek za przeproszeniem dlatego że panuje burdel w kraju o czym dobrze wiesz.Ja też jestem wykształcony ale nie pracuję w zawodzie, na kasę do biedronki nie chciałem iść więc założyłem własną firmę.Nie zarabiam kokosów ale starcza na składki i rachunki. Tak w ogóle masz 26 lat i jeszcze nigdy nie pracowałeś ? nie żartuj stary

Gość a co to info to Bóg?
lecz lepiej depreche u psychiatry a nie na kafe:) teraz lepiej po polonistyce niz informatyce;>

Gość prawda jest taka, że
informatyków jest multum na rynku pracy, nie wiem jakim cudem nadal utrzymuje się pogląd, że sa oni potrzebni

Gość informatyk podlaski
haha moja była skonczyla polonistyke jaki żal

Gość do informatyk podlaski
pocwaniakujesz jak będziesz miał pracę. na razie weź się za pisanie pracy inż. bo jak zejdzie Ci jak ze studiami to jeszcze długo nie będziesz miał inż