Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEŁADNA19993

CROSTY PRYSZCZE NA TWARZY POMOCY!!!

Polecane posty

Gość NIEŁADNA19993

Witam was Drogie Panie, Mam 19 lat i jak na mój nieszczęsny wiek przystało na mojej twarzy pojawiają się pryszcze :( do tej pory jakoś sobie z nimi radziłam, ale od pewnego czasu jest ich coraz więcej, a na dodatek pojawiają się okropne chrosty. Nie wiem, co mogło spowodować takie zmiany na mojej skórze: nie zmieniłam diety, a nawet piję herbatkę z bratka (podobno na pryszcze jest świetna). Czy któraś z was może mi pomóc??? P.S. z góry dziękuję wszystkim, którzy się zaangażują w dyskusję =]

Gość nieudacznica życiowa
chrosty? :O

Gość Liptonek
ludzie mają poważniejsze problemy nowotwory skórne, deformacje, łusczyce, łzs, azs a ty się przejmujesz pryszczami....

Gość Liptonek
gratuluję inteligencji

Gość wwwww
To właśnie po herbatce z bratka tak Ci się dzieje:) bratek powoduje że na wierzch wychodzą wszystkie toksyny właśnie w postaci pryszczy itp. Jeśli masz chęć to pij go dalej, ale stan Twojej skóry może być taki przez kilka miesięcy a może się jeszcze pogorszyć. Za to jak skóra już Ci się oczyści to problem z tradzikiem zniknie i po problemie:)

Gość cera cera cera ważną jest
Polecam brevoxyl - maść z apteki, ale może uczulić. U mnie cudnie się spisywała - cera błyskawicznie się poprawiła, niestety po kilku tygodniach skóra na twarzy zaczęła swędzieć i być zaczerwieniona. Zrobiłam przerwę w stosowaniu, ale po ponownej aplikacji mam to samo. Jeszcze maść na rany tribiotic pomaga na większe wypryski - saszetki były tanie, można kupić też w tubce, w aptece.

Gość nieudacznica życiowa
ale to moze byc objaw łzs np, wiec sie nie smiej z niej

Gość NIEŁADNA19993
Dziękuję wam kochane za udział w dyskusji... to już nie wiem, czy pić herbatkę z bratka dalej...hmmm...może dam radę. A może są jakieś naturalne sposoby na tego typu problemy skórne - maseczki itp.bervoxyl... też spróbuje

Gość rgdsfszfas
a moze do dernatologa lub do apteki?

Gość NIEŁADNA19993
nieudacznica życiowa dziękuję za obronę =] jeżeli chodzi o dermatologa to byłam już, zapisała mi maść na alergie i nic nie pomogło tylko pogorszyło sprawę...

Gość być może scjentolożka
widać złe leki zapisała. przede wszystkim idź zrób wymaz bo jak to nużeniec albo gronkowiec to sobie możesz zaszkodzić działając na własną rękę