Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonyogorek

kobieta - pomocnik budowlany

Polecane posty

hej, chcę Was się zapytać, czy to w ogóle możliwe? Tzn.praca kobiety na budowie? Szukamy razem pracy za granicą, chcemy razem wyjechać, ale na razie nic nie możemy znaleźć i w tej desperacji zaczęła aplikować na różne budowy. Co Wy na to? Ktoś przyjmie kobietę jako pomocnika budowlanego?

Gość kjjkjetyhadcxdfe
moj maz obraca sie w srodowisku budowlanym i mowi,ze coraz czesciej spotyka koniety na budowie,z tym,ze u nas w wiekszosci sa to ukrainki

Gość Jelito
Majster budowlany !

Gość kjjkjetyhadcxdfe
stulej zdziwilbys sie...kobiety sa dokladniejsze a zdarzaja sie takie "wielkie" kobiety ktore naprewde maja sporo sily

Gość kjjkjetyhadcxdfe
ferdynand ale stopka fajna,az mi humor poprawila:D

Gość może nie na temat
ale w okresie studiów większość czasu wakacyjnego przepracowałam jako układacz bruku, praca super płatna, na koniec nawet zostałam szefem naszej brygady. Do Polski już nie wróciłam, teraz tylko urlopy tu spędzam

może nie na temat a może mogłabyś podpowiedzieć nam mniej więcej, gdzie i jak najlepiej dostać taką pracę. Byłbym mega wdzięczny!

a noże ktoś inny ma jakieś doświadczenia odnośnie pracy za granicą? Może ktoś ma jakieś pewne namiary, może mógłby coś polecić?