Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk podlaski

Ludzie którzy pokończyli polonistyki i inne socjologie są mało rozgarnięci

Polecane posty

Gość GHAH sr81 666
Pjerdolologię w ierwinach ukończyłem na swoim uniwersytecie w Kierwinach und same se 6+ wystawiłem and dałem se wzorowe zachowanie ze złotym paskiem! Osiągnięcia me szczególne to: NIC! Jednym słowem se sam już oceny wystawiam! I am my own teacher now!

Gość GHAH sr81 666
W zeszłym roku w Białymstoku jeździły tam bazyliszki na wawelskim smoku i napiły się Kubusiowego soku! Tego napoju do mordki smokowi wlali i sprawę zachlali, bo się jego ognistego wyziewu z paszczy bali! Przybył z Afryki Kali i marychułanę z nimi se pali!

Gość do informatyk podlaski
pisze tu od wczoraj, że spotkał swoją byłą. która zrobiła mgr z polonistyki i praco jazdy a on miał depreche i zawalił studia i dopiero teraz (26lat) będzie robił inz a ona juz mgr ma a on nawet prawka nie ma, bo zrezygnował jak nie zdał 5 razy. no i teraz dowartościowuje sie na kafe

Gość GHAH sr81 666
Pjerdolologię w ierwinach ukończyłem na swoim uniwersytecie w Kierwinach und same se 6+ wystawiłem and dałem se wzorowe zachowanie ze złotym paskiem! Osiągnięcia me szczególne to: NIC! Jednym słowem se sam już oceny wystawiam! I am my own teacher now! Koorwa! Ale pijany und naćpany and sfazowany jestem, że ch00j! Zaraz umierać będę do chooya złodzieja i czarodzieja zayebanego!

Gość GHAH sr81 666
Pjerdolologię w Kierwinach ukończyłem na swoim uniwersytecie w Kierwinach und same se 6+ wystawiłem and dałem se wzorowe zachowanie ze złotym paskiem! Osiągnięcia me szczególne to: NIC! Jednym słowem se sam już oceny wystawiam! I am my own teacher now! Koorwa! Ale pijany und naćpany and sfazowany jestem, że ch00j! Zaraz umierać będę do chooya złodzieja i czarodzieja zayebanego! Kierwiny bez winy, kleru i policji! U szefa Kierwina zabrakło wina! Nawet Alosza gada, że tam zabawa harosza!