Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deadlyhurt

nie wierzę już w nic,nikomu......czuje sie strasznie

Polecane posty

Gość deadlyhurt

jestem całkiem sama.nie mam nikogo.nikt mnie nie chce.nie umiem ufac,kochac,czuc.wszyscy ktorych kochalam mnie skrzywdzili i zostawili.umarłam

Gość Kot.Pedalik
to fajnie spoczywaj w pokoju...

Gość deadlyhurt
bosko...

Gość Kot.Pedalik
a na jakim cmentarzu cię pochowali wyznaniowym czy komunalnym?

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Ja tez sie tak czuje, a nade wszystko zarzadzam MALE??? sledztwo. Zarzadzilam.Jakie? po tym jak sie powiesila mi w 3 klasie SP nauczycielka matmy przyszla nowa poczta tu gdzie mieszkam. I teraz CO JA MAM O TYM DZIS SADZIC. Nie mam pracy i na poczte moglabym isc. Ale wiecie ta poczta jest OBRZYDLIWA. I to mnie interesuje - co sie tu stalo, ze tu tak OBLAZLY jakies owady poczte.Nic tylko powiem wam maja te baby czy mialy wpisane owady w krzyze rodowodowe i no jakies dziwne to jest - bede to wiedziala. Ale chyba tamte poprzednie mialy i sie musiala cala poczta powiesic bo sie powiesila taka matka ksiedza bez majtek i poszly im te krzyze i tak tu jest poczta gdzie mieszkam. CHYBA. Bo zebym nie mogla tu pracy dostac. I pasuje tu cos majtki ubierac w pracy - i nikt nie chcial i tak poczta leci poronionym dzieckiem. I dali im wybrac klon albo poronienie. I wybraly ZDROWE DZIECKO. Takie cos. A powinny? Klona? i wiecie co tak oszukujecie wszyscy - mialy oddac rente, o ksiedza stoja a zabily KLONEM wiecie i tyle. Nienawidze tych bab, a tych klechow tez. A ksiadz wiecie, ktorego zabito to taki nieuk bo oni mieli Tomasza z Akwinu albo sepuku i te baby w szkole tu to wiedzialy i wszystkie po studiach w Krakowie - szkola placila i stwierdzily HOLENDERKI Z KRAKOWA ze mial stac o sw. Tomasz z Akwinu - o malzenstwie pisal. Zaraz wiecie znalazlam. Na poczte nie chcialy. Daly poczte. A teraz maja dzieci I SZLAG JE TRAFIA gdzie te dzieci. I to jest smieszne- reszta nie. Ten ksiadz tez nie. Ale dzieci ich nie na poczcie - a na poczcie kazdej bank, do banku sie mozna wyniesc to one studia w krakowie - caly gang tu taki jest i co dalej? A dzieci gdzie? Zaoczne , platne w szkole to nie pasuje inaczej niz po dziennych uczyc, rodowodu nie ma na szkole - takie rzeczy to sa. Bo ja jestem taka siaka. Normalna i tyle. Mam zdrowy rozum, a to jest gang wariatek ale SKAD? Bo slaskich to bym je uznala. Ale to nawet nie jest racja wyzszosci prezydenta miasta Krakow od prezydenta miasta Gdansk. I tyle. Co mozna wiecej napisac? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ten bank tutaj na poczcie bo sie dowiem jak obecnie chce do banku isc jak nie mam banku na poczcie? A jak ten bank tu jest bez kredytu z liscia klonowego i tak mialy stac o SLASKIEGO KLONA albo o Kanade i tak mogly miec poczte a tak? CO ONE ROBIA TU WSZYSTKIE? Poronionym dzieckiem i z KK trzymaja. No to wiecie Kevin Poniatowski zostal wyklety za brak liscia klonowego a one na Slasku taki bank moga miec bez klonowego liscia i wiecie za calosc nie chce tam pracowac -nie szanuja poczty, znaczkow nie maja. No to mialy zmieniac majtki i Kevina miec na bank, zeby odejsc do banku. Jak one maja ten bank. Cyferka leca - ze bank to cyferka i poczta tez cyferka. A kredyt? Bank to kredyt - jaki kredyt mozna dostac w BANKU POCZTOWYM?i tyle. Jaki? Napiszcie.

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No ale co nie mam racji? Ja chce rente. Ci ludzie sa chorzy psychicznie. Zaskarzam wiesz Miroslawe Sz. i caly ten gang i zostawiam w urzedzie pismo JEJ ze z kevina przyjeto uczennice do szkoly bez krzyza rodowodwego Kevina co dalej z nia? Gdzie ona zamierza pracowac kiedys. TYLE i moga byc. Ja moge byc dalej. Ale co ja mam powiedziec. Do szkoly nie chce wracac. Moge powiedziec, ze jestem zniszczona krzyzem Kevina Poniatowskiego i tyle. Co poza tym? 37 lat - co jeszcze? Ze nie wiedzialam ze w Kevinie mieszkam. No ale wiesz - ja mam rente po matce i mnie sie ona nalezy - ta moja podstawowka to WSZYSTKIE NARODOWOSCi swiata -Niemki , Holenderki , Kandadyjki, wszystkie nacje - wloszki jak se zrobia wlosy wiesz, ale Angielek to nie ma. CIEKAWE CZEMU?Bo sie nie dam. Jedna ryza tam na pewno uczy to Szkotka, a reszta? I co - ona te paczke mi ukradla. Bo wiecie ja mam 37 lat i papiery od Zielonych Swiatkow dla chorej psychicznie bo jezyki obce bez parlamentu brytyjskiego mialam. No wiecie to mieli powiedziec. Krzyz zmienilabym na Henocha i zostalaby mi Biblia i zero krzyza rodowodowego , sw. Tomasz z Akwinu i najwyzszy krzyz rodowodowy na KK. Chociaz tyle. Z tego krzyze na spowiedz,msze -nie musialabym stac o wilki, moglabym wyjechac na Zachod -nawet katechizowac, ale jak? ANI JEDNEGO PASZPORTU. Bo wiecie choc paszport USA i 1% racji bym komukolwiek przyznala, a tak? Co o tym sadzic? Jutro kolejny dzien bez renty i gdzie ona? Teoretycznie moge isc WSZEDZIE DO PRACY,ale gdzie? Samochod mam i tyle. I jestem wolna od Miroslawy Sz. to wszystko. I jej wyznawcow. Bo jest ona przywodczynia Apokaliptycznej Swiatyni Ludu tej. Wszyscy sa po jej stronie. Jedynie, ze ksiedza zabila,ktory ewangelizowal PRZYKLADEM. W przyszlosci kto wie czy nie kaznodzieja protestancki, a one na niego nieuk. Tomasza z Akwinu nie mial. Ale ksiadz? A krzyze z owadami na poczcie byly i to nie chcialy bo poczta im szla i zatrzasly tego ksiedza i co? Mialy poczte? I tyle. I by mialy sluchajcie bo to tez prawda ale jedna sie sklonowala ico? I poszla poczta Miroslawie. Chociaz tyle ile, ale tak sobie jej pasuje. Choc troche jej pasuje i tyle. Tej starej kanalii blond z holandii i tyle. NIE WIADOMO CZYJEJ. No coz... wiekszych problemow ta baba w zyciu nie miala. A dynamit? Miala kiedys problem z dynamitem? I tyle. Z bomba atomowa pewnie. A dynamit? Np. poszla na podworko A tu BUM!!!! i tyle. Ciekawe czy miala taki problem. Raczej nie bo by na te poczta poszla. A ze siedzi w tej rok 50 rok to raczej nie miala takiego problemu. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie i po takim pismie tu w urzedzie pisma do Anglii ze mnie nie chca bo rodzina jest silnie patologiczna - dziadek pije, w rodzinie jest jeszcze jeden alkoholik, dom - wlasiciciel nie ustalony. Prosze dziecko brac i tyle. Do odbioru poprzez panstwowy dom dziecka albo bez ale taki odbior i tyle. i weicie ja sie dowiem Miroslawa Sz. ma NORMALNA RODZINE - wiecie co... ja chyba UMRE ZE SMIECHU. Jej stary najwidoczniej zyje z klonem i jedynie ze sam sie nie sklonowal. Bo wiecie ten dziadek zyl z 2 zonami i byly to jego KLONY i to byla NORMALNA RODZINA? Jedna zona to byl Edward 7, a Edward 8 to druga zona albo na odwrot. Byly takie jak brygidki - wasy, broda, penis, ogon - dogadac sie z nimi nie umial i tak se zyl. I tyle. Adresem. I to rozumialy, a nawet to to bylo normalne? Same martwe dzieci babci i adopty z Kainem. Wiecie co - zenujace to jest. I mialy dopisac - brak krzyza na poczte - 3 skrzydla, brak figur na panstwo. Do szkoly zapisaly ale komentarz odpowiedni i tyle. I wiecie tak sie skreslilam z tego gowna tu. To ani nie jest gowno. Jan Pawel 2. Jedna forsa i tyle. No ale ile ja mam lat, jakie papiery i co dalej? I tylko wyjasniam ze problem jest OD PRZEDSZKOLA , ktorego nie bylo na figury, zebym miala. Kju, dzieci alfonsow i kurew i tyle. Albo wiecie przedszkole i ciachnij i tyle z dopasowania , ze dom kurew i alfonsow. I to bym zrozumiala. Choc dostaniesz szczepionke , fenol i koniec. O CO TU POSZLO? Pomyslcie troche:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No zastanowcie sie ze ja niemam racji - tu jestem wykonczona dziurka na cycku spod Giewontu. tak tu siedze. I tyle. Tomaszem z Akwinu takze,a Miroslawa jak jest wykonczona - tez tak. Tak ten Stefan Batory cala Polske ogral, a kto wie czy tak nie lecial Stefan Batory nie placac kurwom w burdelu. Bo zarobic do burdelu moge isc.No nie za bardzo. W rodzinie - Stefan Batory - co to jest? KTO TO JEST?Dziura na cycku-i tyle. A ten Stefan na zone zrobil sie Korfantym wiecie a Stefan bo Szczepan 1 meczennik. I tak ocal.Choc pil, ze nie powinien, ale... tak sobie radzil Stefan Batory a Miroslawa czy sobie poradzila? Bez 3 dziecka. Jej kolezanka - dzieci 2 klony.Bo ta wies jest normalna sie dowiem.No na pewno. I wiecie ten ksiadz jedyne co mial zrobic to sam mi podac ten fenol albo nie wiem co zrobic i tyle. Ale ktory ksiadz? Albo kto? Nie wiem. Tyle.No co jeszcze mozna wymyslic Z TAK OBOLALYM KREGOSLUPEM. NIe wiem!!!! GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(