Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia.1989

Mam problem z chlopakiem - zostawić go czy nie? :(

Polecane posty

Gość dominisia.1989

Hej mam na imię Dominika i mam wielki problem. Zacznijmy od początku. Z chłopakiem jestem już 2,5 roku. Ja mieszkam od 8 lat w Niemczech a on mieszkał w Polsce. Przez pierwszy rok byliśmy razem na odległość aż ja nie wytrzymałam i go sciągnełam do niemczech mieszkał rok u mojej mamy i ojczyma. Pomagał jej we wszystkim. Gotował, sprzątał, mył naczynia, robił pranie - poprostu wszystko. No a ja nic bo on nie pozwalał mi robić :D moja mama to aż go kocha haha i moja cala rodzina (nie tak jak mnie :( mówią ze jestem leniwa i najgorsza). No i kiedyś mnie zdradził z moją siostrą :( no pocalowali się. Ja coraz to bardziej robiłam się agresywna no i grubsza- teraz ważę aż 98kg a ważyłam jak go poznałam 64kg. Ze siostrą nie mam kontaktu bo to szmata która nawet męża juz 4 razy zdradziła i dostała jak miała 16lat jej pierwsze dziecko ( teraz ma 23 i juz w drodze 2) to o niej sadzi ze jest pojebana. no to do tematu. Mieszkam z chlopakiem wiec ok. 4\5 miesięcy i on przy każdej kłótni się robi agresywny i mnie nawet nie kiedy bije. Ja mu też oddaje i jestem agresywna ale wtedy robi się gorzej. On robi wszystko w domu a ja wpadłam chyba w depresje bo śpię do 16. (szole skonczylam, szukam pracy)Każdy mówi ze ja zasługuje na to ze on mnie bije. Myślicie też tak? Ja go nie umie zostawić ale juz nie kiedy nie wytrzymuje :( ciągle mówi ze się zmieni a tak i tak jest tak samo. Co mam zrobić :( ?? POMÓŻCIE MI :( Mam ja się zmienić, czy to moja wina ze on taki jest ? Teraz śpi w kuchni bo mamy tylko jeden pokój jak narazie, bo mi za głośno chrapal i go wyrzuciłam :D

Gość nowa perwersja
Jo, zostaw go, zdradza i bije, czego jeszcze wiecej chcesz? gwaltu?

Gość dominisia.1989
Ale ja go kocham i on jest bardzo uczynny i nie wiem czy takiego kiedyś znajdę. Nie uważasz ze może to moja wina? e jestem taka leniwa a on wszystko musi robić ?

Gość ściągnęłam go do niemczech
to go odeślij spowrotem ewentualnie z powrotem , a to co ci zostanie zainwestuj w lekcje polskiego 👋

Gość dominisia.1989
Nie no dziękuję za piękne odpowiedzi! :) A ty się tak nie wymądrzaj u mi tu nie pisz że mam zainwestować w naukę języka polskiego !! Po 1 piszę komórką i nie wiem zawsze co dokładnie piszę a po 2 mieszkam już od 8 lat w Niemczech i ważne ze imię bardzo dobrze niemiecki.

Gość dominisia.1989
umiem* No jaki związek ? Jak już piszesz to dokładnie.

Gość dominisia.1989
wydaje mi sie ze tak sie popsulo miedzy nami od kad tak zgrublam... Mam wrazenie ze stalam sie zapasiona LOCHA. Moja picza juz nie jest taka atrakcyjna nawet nie chce mi sie o tym pisac. Jestem grubasem i tyle nic tylko bym wpierdalala kielbase

ja pierdole jaki bełkot {łapka}

Gość dominisia.1989
Jak typek haha. Wolę być gruba i mądra a nie taka tępa jak ty. Wróć ty lepiej do szkoły bo widzę że "inteligencja" to dla Ciebie nie znane słowo :) ids spać bo nikt Cię nie lubi haha :D Nalewki ty wpierdalasz kiełbaskę sobie przed conputerem i ważysz z 150kg :) bo nikt mądry by tak nie pisał. Idź się utopić lepiej w maślance haha.

Gość dominisia.1989
Napewno*

Gość dominisia.1989
ide sie kapac z ojczymem pozdro :)

jaka ty jesteś tępa , śmiałbym się z Ciebie gdyby to nie było takie przerażające pokolenie gimbusów i zanim odpiszesz zainwestuj w slownik :D

Gość dominisia.1989
A ty w tik taki bo Ci jedzie z papy.... nie spinaj Anusiaka

twoja inteligencja* ponownie mnie powaliła * inteligencja - umysłowa zdolność do postrzegania, analizy i optymalnej (lub zbliżonej do optymalnej) adaptacji do zmian otoczenia więcej i tak nie zrozumiesz baj :D

Gość dominisia.1989
Dobrze napisałam, właśnie widać kro tu jest gimbusem :). SPIERDALAJ CHŁOPIE BO ZAŚMIECASZ MI POST.

"właśnie widać kro tu jest gimbusem " buuuuuuuuhhhahha ty już lepiej nic dobrze nie pisz :D