Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia123123

Cilest.... po jakim czasie można sie kochać bez ograniczeń?

Polecane posty

Gość klaudia123123

Witam, od kilku miesięcy biorę Cilest i jestem zadowolona, chcialabym się dowiedzieć, po jakim czasie od zaczęcia brania tych tabletek mozna tzw "KOŃCZYĆ W ŚRODKU"? to bardzo wazne dla mnie i mojego faceta więc proszę o tematyczne odpowiedzi :)

Gość klaudia123123
i oczywiscie nie martwiąc się o niezaplanowaną ciąże :)

Gość jabiorecilest
Myślę ze spokojnie przy drugim opakowaniu, jak jesteś bardzo ostrożna :) Mogłabyś juz przy pierwszym w sumie, ale nie jestem do końca pewna. Ja biorę cilest od 5 lat i jestem zadowolona : )

Gość klaudia123123
tERAZ MAM TYDZIENPRZEWWY I BEDZIE 3 OPAKOWANIE. CZY W CZASIE TEJ PRZERWY TEZ MOZNA SIE TAK KOCHAC?

Gość jabiorecilest
Tak możesz, jak najbardziej. To jest ten tydzień gdzie czekasz na miesiączkę, wiec nie możesz zajść w ciąże. A owulacji nie masz w ogole bo przecież bierzesz tabletki, i tak w kółko :)

Gość klaudia123123
kurwa, ludzie tępi i podający sie za mnie: Wasza głupota jest takajak wy sami...

Gość jabiorecilest
I uważaj na biegunki i wymioty (dodatkowe zabezpieczenie) i na antybiotyki ( szczególnie clindamycyna osłabia działanie) Ja juz chyba wszystko wiem o cilescie :)

Nigdy!:) Jezu, czy naprawdę tak trudno przeczytać ulotkę! Nie miałabyś parę miesięcy w d...

"Ja juz chyba wszystko wiem o cilescie " "Myślę ze spokojnie przy drugim opakowaniu, jak jesteś bardzo ostrożna Mogłabyś juz przy pierwszym w sumie, ale nie jestem do końca pewna." :classic_cool: Autorko jeśli pierwszą tabletkę wzięłaś pierwszego dnia miesiączki to jesteś zabezpieczona od razu. Jeśli między 2. a 5. dniem cyklu to po przyjęciu siedmiu tabletek.

Gość kasienka_kasienka
Ja biorę cilest od niedawna, pare dni temu rozpoczęłam drugie opakowanie. Tabletki zaczęłam brać pierwszego dnia miesiączki, mniej więcej 7 dnia skusiliśmy sie na sex bez innego zabezpieczenia z finałem w środku. Skończyłam pierwsze opakowanie, zrobiłam przerwę, dostałam okres, teraz biorę drugie opakowanie :) Aha, robiłam test po pierwszym opakowaniu- neg.