Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj wylatuję heheh

Polecane posty

Gość ekonomista 24
tylko uważaj bo biura bankrutują

Gość Asia ....
Wczoraj pisałaś, że Twoje biuro zbankrutowało i że jedziesz do Międzyzdrojów, a do Egiptu zamawiasz wycieczkę w sierpniu, a w grudniu lecisz do Amazonii, zdecyduj się wreszcie, Jennifer...

Gość bdgbgb
a ja wylatuje jutro, na 3 tyg ( południe Europy;) dzieki Bogu nie do Arabow, nigdy wiecej:) do Egiptu za darmo bym nie chciala.... Egipt jest dla ludzi ktorym nie przekszkadza calodzienne napastowanie ze strony sprzedawców, masażystów, barmanów i innych... ah dodam ze bylam w hotelu 5 gwiazdkowym z prywatna plaza, mimo to nadchodzili nas nawet w hotelu...fuj , okropienstwo..nie cierpie kiedy ktos mnie ciagnie za rekaw ,nagabuje itp.. badz co badz zycze milych wakacji:)

Gość zzef
Gówno nas to interesuję, oby twój samolot się rozbił. 🖐️

Gość Asia ....
zzef, przegrałeś życie i jesteś zerem, bo nikt inny nie życzy innym ludziom śmierci, mam już twoje IP i niedługo pokażę wszystko, co pisałeś twojej rodzinie

Gość zzef
W środek dupy mnie możesz pocałować żałosna idiotko 🖐️

Gość Asia ....
Ale suchar, coś takiego największy idiota potrafi napisać, popierdoleńcu 🖐️

Gość wbfjwbf
jennifer8787*** chwalisz sie czy żalisz?

Gość zzef
"mam już twoje IP i niedługo pokażę wszystko, co pisałeś twojej rodzinie" i kto to jest idiotą :D🖐️ wypierdalaj 🖐️

Ale sie podniecasz , ze az zal Cie czytac. Caly czas jedno i to samo. Niedawno przegladalam topik o tym gdzie kto wylatuje to sie 2x wpisalas i zaznaczylas ze wycieczka kosztowala 6000zl :O zalosne. Nie zapomnij nakupic sobie ubrac z sieciowek :D aaa! i zrob im zdjecia zebys mogla na kafe wkleic. Zalosna idiotko. Widac , ze Ci sloma z butow wystaje bo cieszysz sie takimi rzeczami.

Gość Migellla
jennifer8787***, to ty przegrałaś życie, bo tutaj codziennie wchodzisz, bo nie masz przyjaciół.

Gość zzef
dobra, to ja jestem idiotą i nie będę się do końca kompromitował

Gość ujma
JENNIFER TO PROJEKT ,niemozliwością jest ,ze ktoś moze być tak głupi ,ja w to nie wierze

Gość asuqwera
samo siedzenie jej tutaj jest zaprzeczeniem wszystkiego co ta kretynka wymyśla,a jezeli to projekt to słąbo przygotowany,bo przy bardziej szczegółowym drązeniu tematu to coś ucieka :-D

slyszalam od znajomych, ze ci tesciowa corke z przedszkola przyprowadza bo sie o nia boi przez ciebie bo tam matki wiedza , ze ty na kafe glupoty wypisujesz i sie z ciebie smieja. Jak ci kto dziecko uprowadzi to wtedy zobaczysz albo jak mafia bedzie haracz bedzie z was sciagac.

Gość jgfhsns
jennifer hipokrytko, ty przegrywasz tu zycie. Codziennie zakładasz tematy, odliczasz dni do wylotu, jakaś paranoja.

Gość bumcycycyck
jennifer8787*** wstaw nam jakieś swoje zdjęcie na pożegnianie:) np. przed domem.

Gość kub dobry stroj kąpielowy
bo piersi to masz jak skórki od pasztetowej ale ty to masz nudne zycie, ciagle tu siedzisz

wiecie z czego mi się najbardziej chce śmiać ,jak tryskaskacie jadem ,no wiem wiem że mam fajniej niż wy no ale takie jest życie i trzeba sie z tym pogodzić:)

Gość jgfhsns
jagoda z tego wynika, że jej mąż jest tak samo głupi jak ona. Nie dziwie się, że nigdzie nie wychodzą, wstyd z nią wyjśc jak się odezwie:) to są dwa dziwolągi bez znajomych... jedyna rozrywka jenny to wyjscie w sobote do kina. W szkole byla nielubiana, teraz zlapala kasiastego faceta to chce sobie odbić :) Najgorzej jak się z DZIADA zrobi pan...

Gość kup dobry stroj kąpielowy
dopiero teraz doczytalem ze to Egipt....przeciez to wczasy dla dla biedoty