Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

czym to się polewa ugotowanego kalafiora?

Polecane posty

Gość aa...

czy tylko maslem czy pasuje masłem z bułką tarta?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czym kto chce i lubi
:-P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaarwena
koniecznie maslem z bulka tarta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aa...
ok dzieki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość podam Ci przepis
na sałatkę z kalafiora:) moze kiedyś zrobisz taką, ja ją bardzo lubię. Ugotowany kalafior podzielić na różyczki - ogórek świeży pokrojony na półplasterki + koper + odrobina majonezu. Posolić, wymieszać i jeść:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość letkkaaa
czy pasuje z maslen z bulka tarta? No przeciez zazwyczaj tak sie rob :) Ja czasem na roze kalafiora klade plastry zoltego sera, albo starty i wstawiam do nagrzanego piekarnika i lekko zapiekam. Mozna podac tez kalafior polany sosem koperkowym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nowicjuszkaa
a jak sie gotuje kalafiora, na wrzątek sie wrzuca i soli? ile go trzeba gotowac? nie jadłam nigdy, dobre to wogole? widziałam ostatnio w sklepie i sie zastanawialm co z tego mozna zrobic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość peprroniii
Jadłam kiedys kalafior ,który polany był sosem podobnym do beszamelowego,ale z dodatkiem sera-bardzo smaczna potrawa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prestonica
owszem, bułką tartą, ale ja ją robię na oleju rzepakowym - nie szkodzi na serce, w przeciwieństwie do masła :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość baskimama
U nas się podaje na chłodno i "polewa" dobrze musztardowym vinaigretem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×