Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 27 lat

33 letni kawaler

Polecane posty

Gość kobieta 27 lat

Witam Dziewczyny kobiety pomocy . Poznałam 33 letniego mężczyznę ,licencjat ,mieszka z rodzicami ,zarabia 2700 . Był w 6 letnim związku z kobietą 6 lat młodsza od niego .Nie dawno si e rozstali ,chociaż nigdy nie mieszkali razem.To ona go zostawiła jak sie dowiedziała ,że ma skok w bok . Z jednej strony strasznie mnie interesuje ten człowiek ,można powiedziec ,że cos do niego czuje z drugiej strony boje sie go :( Boje sie ,że ze mna tez bedzie tak na odlegosc ,bez mieszkania ,slubu . Mam 28 lat chciałabym założyc rodzine

Gość zeeenek
33 letniego mężczyznę ,licencjat ,mieszka z rodzicami Eeee?

Gość władzio 66
33 lata i mieszka z mamusią:O chyba jej majty wącha

Gość serduszko 100
ja tez spotykam sie z 33ltnim facetem...tyle ze on mieszka sam nie z mama,byl w 2 związkach ale z troszke starszymi kobietami rok czy dwa...a ja mam 26 wiec jestem sporo mlodsza:) z tą ostatnia mieszkal...podobno roznice charakterów,nawyki byly przyczyna rozstania ale nie wiem...... tez mam wątpliwosci jakies ale nie mysle ze to juz bedzie mąż:) to juz czas pokaze...ciesz sie chwila:)

Gość widocznie nie spotkal
jeszcze tej wymarzonej. Nie oceniaj go tak odrazu. poza tym , to ze mieszka z rodzicami - to dzis juz nikogo nie dziwi - wg psychologow taka tendecja bedzie sie powtarzac.

Gość władzio 66
według psychologów taka tendencja będzie się powtarzać buhahahahahaha zgraja nieumiałów dyktuje jak życie będzie wyglądać facet 33letni mieszkający z rodzicami jest nieudacznikiem albo psychopatą

Gość gosciu jest dop odstrzalu
33 letni kawaler, do tego mieszkajacy z rodzicami, tylko z licencjatem i nadto ZDRADZAJACY nie nadaje sie na partnera jak chcesz i jest fajne ciacho, to go przeleciec i rzuc;p

"ja tez spotykam sie z 33ltnim facetem...tyle ze on mieszka sam nie z mama,byl w 2 związkach ale z troszke starszymi kobietami rok czy dwa...a ja mam 26 wiec jestem sporo mlodsza z tą ostatnia mieszkal...podobno roznice charakterów,nawyki byly przyczyna rozstania ale nie wiem......" ta sytuacja jest troche lepsza, ale nie nastawiaj sie na wiele, bo facet najwidoczniej nie szuka stalego zwiazku... znalazl sobie mlodsza, zeby sie dalej nie wiazac...

Gość jjjaaaaaaaa
skoro pracuje to stac go na usamodzielnienie, dlaczego mieszka z mamusia ? z wygody ! hmmm mi to smierdzi cwaniactwem i wygodnictwem, trudno facetowi w tym wieku zadeklarowac się na stałe, wiem cos o tym :( będzie chodził tak długo dopóki da się wykiwac ze zobowiązań

Gość serduszko 100
slaczego od razu uważasz ze nie szuka?? moze faktycznie nie trafil na Właściwa?

Gość a co to ma do rzeczy
i co z tegooo?? ja znam kawalera przed 40 co prawda mieszka sam ale jest super facetem i gdyby nie to ze ejstem zajeta z chęcia bym się nim zaopiekowała

po co komus starszy facet jak tylu fajnych rowiesnikow, zero ryzyka i problemow z potencja

starszych facetów?? buhahahah to dla ciebie 33 latek to stary grzyb który jest impotentem? lecz się człowieczku:-P

ty piszesz o 4o-latku, sama sie lecz:p

Gość wy laski naprawdę jesteście
żałosne. Każda jedna odpowiedź to jakaś paranoja. Wbijacie sobie do łbów jakieś zjebane schematy zamiast trzymać się rzeczywistości. To, że mieszka z matką: no tak zamiast wydawać połowę swojej wypłaty na wynajem jakiejś klitki to mieszka z mamą - co za głąb. "Boje sie ,że ze mna tez bedzie tak na odlegosc ,bez mieszkania ,slubu . Mam 28 lat chciałabym założyc rodzine " - skoro dla Ciebie ten gość jest ŚRODKIEM do Twojego celu, to może mu o tym powiedz, na pewno się ucieszy. Ja pierdole, naprawdę przeraża mnie bezmózgowie kobiet.

Gość kacha8883333
gdyby nie ten 33 letni kawaler to bylabys sama jak palec w d...e. nie rozumiem wiec tematu:/

bierz sie za 40latka jak jestes desperatka i nie chce cie rowniesnik:D

i co z tego?? ten 40 latek jest w lepszej kondycji i lepszej aparycji niz nie ejden 20-30 latek! Chociaz uważam ze jak szybko się nie uwinie to bedzie mu bardzo ciezko ułozyć sobie zycie. Chyba trochę przegapił w swoim życiu czekając do 40.

Gość ewelinazlublina
laska ma 28 lat i narzeka na 33l. kawalera? to ku...a kogo szuka?? jak chce to niech zostanie czyjas kochanka.

zarabiscie jakis 33latek zainteresowal sie laskawie autorka i od razu ma sikac z radosci:o

nie jestem desperatka ale z chęcia bym chciała miec takiego 40latka:-P

Gość też nie wierzę, ze
a ja sie spotykam z 38 letnim kawalerem :-) ma maturę, żenujące auto, niewiele zarabia, nie mieszka z mamą :-D i mam to w dupie wszystko, bo od 3 lat jestem najszczęslwisza kobieta na świecie iz kazdym dniem szczęsliwszą. Nie wiem dlaczego was interesuuje drugi człowiek i chcecie go stworzyć na wsłasną modłę :-P dla mnie wazne jest, ze JA mam studia, że JA mam mieszkanie i że JA dobzre zaravbiam. Co mnie obchodzi partner, to jego życie i mam prawo żyć jak chce

Gość mamisynek
na świecie nie ma kobiet

no prosze 33 lat i z mama mieszka...tez mam tyle lat i nie wyobrazam sobie na stale z rodzicami mieszkac...wyprowadzilem sie w wieku 18 lat i to nauczylo mnie samodzielnosci :) milego

Gość też nie wierzę, ze
a zapomniałam dodać, ze był w związku 10 letnim,z kobietą z dzieckiem, został porzucony, gdy zaczał mniej zarabiać :-D

Gość mamisynek
piszesz jak mężczyzna az mi cie szkoda

Gość kalinkaaaaaaaaaaaaaaaa33333333
moj facet mieszka z mamą i co z tego,mieszkają w duzym domu w który on włożył mnóstwo swojej kasy i wysiłku na jego utrzymanie,we włoszech całe rodziny mieszkaja razem

jak masz wady, to pewnie, ze musisz brac sie za gorszych facetow zeby wyrownac sytuacja;)

strasznie głupi jestes i ograniczony. Pamietaj ze ty takze bedziesz miał kiedys 40 lat i to bardzo szybko zleci i bedziesz mial wtedy prawo ulozyc sobie zycie tak samo jak 20 latek. Ja mam 30 lat wiec nie widze nic złego w zwiazaniu się z 40 latkiem i to jeszcze takim ehhhh:-P

Gość a 27 letnia stara panna
jak ty to cud miód i malina :classic_cool: albo młoda rozwódka :classic_cool: buahahhhaha ale hipokrytka :P