Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akula adziula

Jak zacząć? Pisanie tekstów

Polecane posty

Gość Akula adziula

Dzień dobry. Nie mam stałej pracy, pomyślałam więc, że mogłabym się zając pisaniem tektów na pozycjonowanie stron. Zawsze dobrze pisałam, choć czasem trochę czasu mi to zajmowało. Wazne, aby sobie cokolwiek dorobić. Tylko jak znaleźć taką firmę? Może ktoś z forumowiczów mógłby mi pomóc? Polecić coś? Kiedyś znalazłam ogłoszenie w necie, ale była to firma-oszust więc też boję się naciąć.

Gość GHAH czipsoid 997
Wykop se grób und czipsa schrób! Majonez kup i wyślij knura na skup i do tego flachę se złup jak rasowy przygłup! Nogami tup i susa do rowu łup!

Gość Akula adziula
:D:D:D ;)

Gość GHAH czipsoid 997
Wykop se grób und czipsa schrób! Majonez kup i wyślij knura na skup i do tego flachę se złup jak rasowy przygłup! Nogami tup i susa do rowu łup!

Gość GHAH czipsoid 997 Maniokko
Leśne przygłupy poszły na zakupy do doopy!

Gość Akula adziula
GHAH - widzę, żeś mądry człek;) Doradź coś konstruktywnego:D

Gość no jasne!:)
w końcu ciekawy temat, możesz pisać i sprzedawać teksty przez www.pressmart.pl/ lub textmarket.pl/ jak ktoś ma inne propozycje to niech zapodaje bom jest ciekaw

Gość Akula adziula
Dzięks za propozycje.:) Ty się tym zajmujesz?

jest jeszcze IP ja się tym nie zajmuję, ale korzystam z tych serwisów jako klient

Gość Akula adziula
O super, cieszę się, że Cię poznałąm tutaj:) A mogę Cię o coś zapytać? Na jaki temat (przykładowo) zlecasz napisanie tekstu? Tak na próbę bym chciała sobie napisać... Nigdy się tym nie zajmowałam, nie znam żadnych zasad w sumie co do skuteczności pisania. Ale mam jakieś parcie na to;) Chyab mój talent literacki chce się ujawinić:D

mam kilka blogów tematycznych, siłą rzeczy tematyka jaka mnie interesuje jest dość rozległa. Jak to faktycznie jest talent to zarobisz na tym, ja jestem raczej wybredny i mam pewne doświadczenie a może to i talent w każdym razie u mnie teksty z wierszami, dowcipami, przepisami itp. odpadają

Ja potrzebuję specjalistycznych tekstów, więc to ja pytam, co masz do zaoferowania:P

Gość Akula adziula
Specjalistycznych? łuhuhu:P Mogę napisać o wszystkim, w końcu jak nie będe się na czymś znała, mam wujka googla, żeby temat raz dwa ogarnąć;)

Gość Akula adziula
A własnie, ile tekstów dziennie taki klient, jak Ty potrzebuje? I 1000 znaków czy więcej? I ile płacisz za jeden tekst? Wiem, wiem, trochę ciekawska jestem;)

"Mogę napisać o wszystkim, w końcu jak nie będe się na czymś znała, mam wujka googla, żeby temat raz dwa ogarnąć" lepiej zajmij się czymś innym

Gość Akula adziula
:O A własnie, że nie. Spróbuję swoich sił. W kazdym bądź razie dziekuję za konwersację;) Choć wydaje mi się, ześ pan buc (lub pani buc;P) Pozdrawiam.

teksty przechodzą gruntowną weryfikację, mają być unikalne i po prostu na dobrym poziomie, jeśli zostanie wykryty plagiat to autor może mieć kłopoty a z całą pewnością będzie spalony jako piszący teksty, lepiej napisać marny tekst, ale zachować twarz i opinię którą można z czasem poprawić

Gość gość
Zarabianie na pisaniu? Dla mnie bomba! Reportal.pl - polecam!

Gość JG copy
Polecam serwis Goodcontent - tu bezpośredni link do rejestracji https://goodcontent.pl/panel/af/0a4b29/ Jest stosunkowo nowy, pośredniczy w nawiazywaniu współpracy między piszącymi i zleceniodawcami, w odróżnieniu od innych tego typu stawki są tam w porządku, bo jeszcze nie dorwali się do niego studenci. Obsługa serwisu też jak na razie w porządku