Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powroze, jestem po szkoleniu, testuje swoje umiejetnosci.

Polecane posty

Witam, powroze kilku osobom, prosze o podanie swojej daty urodzenia, ja dla sprawdzenia mojej prawdomownosci opowiem o waszej przeszlosci, a nastepnie przejde do tego co jest przed wami.

Jestem po szkoleniu wrozbickim, wroze roznymi metodami, m.in. Tarotem, kula I zapalkami. Zapalki to nowa technika.

Gość ecie plecie
to i ja 21,06,1974 :)

Gość tobie ja
21.09.1980

Gość iwciaaaaa:)
15.12.1981

Gość kati =)
21.10.1988

Nastepna, przezylas wojne secesyjno, jestes nieslubno corka krola Bonaparte, twoja matka byla jagienka. W szkole orlem nie bylas, choc w polsce mieszkasz. Zdradzilas polski narod z Chitlerem. teraz obecnie szukasz wrazen w sieci rybackiej. Jutro bedziesz wachac kwiaty od spodu, a twoj maz znajdzie sobie inna. W lozku jestes jak za male spodnie- trudno sie w ciebie wchodzi, ale kazdy moze Cie przymierzyc

Ecie plecie przeszlosc- w roku tysiac dziewiecet czterdziwesci siedem bylas naloznico w obozie niemieckim, a ze uzywalas mydla dove to cie wywalili z obozu,. Twoi rodzicpochodzo z afryki, a ze urodzilas sie jako rudy murzyn to cie porzucili I zostalas wywieziona do polski. Tutej nikt nie chcial cie adptowac, wiec wpadli na pomysl, zeby namoczyc cie w acze na trzy dni. przyszlosc: w koncu prawda wyjdzie na jaw, jakims sposobem sie dowiesz skad pochodzisz, ale tego ci nie mozemy powiedziec. Bedzie to szok I amok dla ciebie I nostalgia I apatia I apokalipsa. W lozku jestes jak przechodzone sandaly, kazdymoze wepchac ci stope.

Gość krokcio
ania 10.06.85 kiedy poprawa w finansach??

Bibizo Urodziles sie w autobusie, porud odbieral tramwajarz. Masz przez to znieksztalcono gloe, bo z tylu odznaczyly Ci sie tory. Dlatego jestes taki inteligentetny, jestes drugim frankiensztajnem, taki jestes mondry naukowiec. przyszlosc: w swojej loduwcechowasz psie kupy,bo myslisz, ze niedlugo bedzie koniec swiata I nie bedziesz mial co jesc. W lozku jestes jak bolerko, krotki maly I nie mrawy.

TOBIE ja Twoja rodzina mieszkala od zawsze pod mostem, tam sie poczoles I narodziles. Mama zabierala cie codziennie na kapiele blotne do pobliskiego bajora. Do szkoly nie chodziles, gdyz rodzina uwazala, ze mondrzejszy nie bedziesz. W mlodosci brzydziles sie dziewczyn ktore nosily dlugie wlosy. przyszlosc- zawziecie szukasz pracy, ale darmy Twoj wysilek gdyz jesttes nieorbem. Nigdy nic nie osiongmniesz. Poszukaj bogatej kobiety kobiety ktora bedzie Twoim sponsorem. W lozku jestes jaksweter kujeszsz swoim pronciem. Kordle, gdyz nigdynie bendziesz mial kobiety.

Iwcia w przeszlosci bylas iwanem wielkim, ale postanowilas zmienic plec I dlatego sie przefarbowalas I jestes daltonistko. Chodzilas na grzyby I zbieralas muchomory. w przyszlosci czeka cie wiele niespodzianke, w koncu ktos cie dotknie a ty jak apaszka owiniesz mu sie nogoleniami w okul szyji.

MozeMoze z laski swojej byscie napisali czy cos sie zgadza czy nie?

Kati przeszlosc- bylas katem, stad te imie, obrzynalas glowy I pilas krew. Preferujesz nekrofilie I dziala lo to na ciebie jak plachta na byka, gdybys mogla przerznela bys caly cmentarz. Siekireo. przyszlosc:, zwiazesz sie z ksiedzem, zeby byc blizej cmentarza I ze by trzepac kasiute od niego. Dla zmylki zostaniesz gosposia na plebanii. W. Lozku jestes jak koszula, lubisz na gorze I twoje nogi sa niczym guziki, wiecznie rozpiete.

Gość dona9898
30,06,1973

Krokciatwoja przeszlosc, zapisana jest tutej w czarnych barwach, lubialas sie zabawiac ze szatanem, czensto odprawialas seanse futurystyczne. Marzy przyslosc, nawrocisz sie w najblizszym czasie, zaczniesz chodzic do kosciola I tutej poznasz swojego przyszlego meza, ktory bedzie bylym prawiczkiem. W pracy nie bedzie ci sie ukladalo, gdyz nie bedziesz jej miala. W lozku jestes jak gorset, zajmujesz tyle miejsca, ze robi sie ciasno I wtoj partner zamiast w ciebie lubi wejsc w maslo.

Gość kociczkaaaa
12.02.1991 Kasia

Ach ta lala, w mlodosci mialas blond wlosy, pelne usta I biust wielkosci arbuzow. W przyszlosci zamierzasz przefarbowac wlosy na rudy blond. Nie masz zadnych planow na przyszlosc, liczysz na to, ze ksiaze na ruumaku po ciebie przyjedzie, ale sie rozczarujesz bo bedzie to biedny chloptas na rowerze, skladak dokladnie, pozyczony od dziadka. W lozku bedziesz jak. Zakiet z rekawem trzy czwarte.

Mow do slupa a slup jak dupa. Nie bende pisac do poki mi nie odpowiecie.