pistacia 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Witam.od dzis zaczynam diete ostatniej szansy::P...niestety wczesniejsze zalozenia sie nie udaly..ech,a 23 lipca przyjezdza moja siorka i bedziemy latac po miescie,wiec musze jakos wygladac...W sumie to 19 dni..prawie 3 tydzie ,wiec powinnam dac rade musze schudnać ok 10 kg,tzn cos kolo 8 bo teraz mam okres takze te 2 kg same odejda hihi Bede po prostu mniej żrec,odstawiam ziemniaki,make,pieczywo tylko razowe i to nie codziennie,napoje gazowane,cukier minimalnie do kawy,stawiam na warzywa i bialko,ryby,jablka, DZIS PIERWSZY DZIEN -pol makreli,salata,sos chili,kawa -marchewki,jogurt naturalny,kawa, -0k 18-bedzie jablko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Genofcia Napisano Lipiec 5, 2012 Mniej żreć i więcej się ruszać! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 5, 2012 O wlasnie:) słuszna uwaga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Zamierzam wsiąsc na stojacy od paru miesiecey nieuzywany rowerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Jedz co 3-4 godz chyba ze poczujesz glod to wczesniej ale staraj sie jesc 5-6 posilkow w ciagu dnia I od siebie dodam jak kolezanka powyzej ze trzeba ruszyc dupsko! Bo Samo nie zniknie W 3 tyg Mozesz wysmuklic sylwetke ale troche Malo czasu sobie dalas Ps do mistrzow ortografii-pisze z iphona na angielskim systemie wiec mi wkleja ze slownika z Dutch liter :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Pedaluj 2razy dziennie po godzinie dla lepszego efektu Ja godzina roweru dziennie I godzina steppera :) Pol dupy mi wcielo ;) :P Jem ok 1500 kcal Zadnych glodowek-one dla idiotek bez wyobrazni :) Powodzenia Daj znac jak ci idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Dzieki za uwagi dietko,jestem stara weteranka odchudzania ,kiedys schudlam 35 kg ,no ale przybralo mi sie ostatnio takze do dziela:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Jestem i wytrwalam:)brzuch mnie boli od @ ale nie poddam sie,tylko po prost dzis nie bede cwiczyc na sniadanie zjadlam pol makreli,2 rzodkiewki,sos chili,kawa, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol86 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Trochę za mało białka pół makreli i jogurt to jakieś 30-35 g białka Potrzebujesz 60-70 g na dzień, więc dorzuć 2 serki wiejskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Karol Dorzuce dorzuce mam jeszcze caly dzien ,:) na drugie danie planuje marchewki,jogurt naturalny i wlasnie moze serek wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol86 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Bo bez dostarczania białka to spalasz mięśnie a nie tłuszcz przy ćwiczeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Wiem wiem tylko ostatnio zaniedbalam cwiczenia:(musze sie wziasc za siebieL) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 6, 2012 Jezdzilam na rowerku na poczatku 15 min ,od czegos trzeba zaczac:P,ale upal masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 7, 2012 Jestem zadowolona,cos tam spadlo hhe, dzis na sniadanko 2 jaja gotowane rzodkiewki serek i kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Troche jezdzilam na rowerze,dzis na sniadanko kilka szprotek,ogorek,serek,kawa,kromka razowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfjfjjfjsls Napisano Lipiec 8, 2012 Powiem Wam szczerze po co nazywac cos dieta ostatniej szansy. Jesli skusimy sie na te koste czekolady, czy jakies ciasteczko przeciez sie nic nie dzieje idziemy dalej... a nie zaprzestajemy ;) wiadomo nie wolno sie rzucic na jedzenie calkowicie ;) Polecam pic duzo wody pomaga oszukac glod... Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Ostatnia szansa bo drugirj juz nie bedzie hehee:) na lunch twarog razem z moimkotem i sos chili,kawa Motywacja,motywacja-jak to na mnie dziala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BEATA40TKA 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Hej Pistacja Kiedyś też zgubiłam 35kg i wszystko wróciło teraz jestem tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674026&start=14640 jak chcesz to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacia 0 Napisano Lipiec 9, 2012 Jestemz siebie dumna wczoraj odmowilam lodow hehe i obiadku,zjadlam sobie warzywka same :)dzis bedzie piwko ale urodzinowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach