Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaakakakaka

psujący sie owoc

Polecane posty

Gość ulaakakakaka

WItam wszystkich. Mam problem otóż jestem osoba która mało je. Czasem natomiast lubie pojeść no i tu jest problem otóż oprócz zjedzenia ciastka, zabrałam sie za banana którego końcówka miała kropke pleśni, wiec postanowiłam pół zjesc, biorac drugi gryz stwierdziłam ze dziwnie pachnie(oczywiscie jadłam od strony zdrowej) to był zapach dojrzałego banana jesli napotkałam jakies przebarwienie to oskroiłam. Szybko znudziło mi sie dalsze jedzenie i do tej pory jestem zdenerwowana ze wogóle po niego siegnelam, nie był mocno podejrzany i duzo tego nie zjadła naprawde a mimo to jestem cała nerwowa i zaczyna mnie w brzuchu wszystko piec i zaczyna mi sie odbijac takie lekkie objawy refluksu. Mam pytanie czy po zjedzeniu z 2 kesów bedzie mi cos poważnego? Z chęcia bym zwymiotowała na uspokojenia samej siebie ale zwróce nie to co trzeba zapewne. Czy moze cos złego sie stać. ja wiem ze wogóle nie powinno sie jesc w takich przypadkach ale oceniłam sytuacje no i wziełam z 2 kesy. panikuje juz, najchetniej bym po wegiel poszła do apteki ale nie zbiera mi sie na biegunke czy wymioty... nie wiem co robic, a wy mieliscie podobne przypadki? widzieliście gorsze?

Gość igefrgryubghuihder
Nic ci nie bedzie, niepotrzebnie sie wkrecasz.

Gość taliferoooo
Dokładnie, nic ci nie będzie :) Ludzie pożerają kilogramami ser z pleśnia i zyją :P Myśłisz ze to jakaś inna pleśń ? nie, taka sama.

Gość ulaakakakaka
dziękuję wam za słowo otuchy :)