Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zalamana 752354125

Czy mogę być w ciąży?! Biorę tabletki! POMOCY :( Jestem załamana:(

Polecane posty

a ty jestes taki madry ze wlazisz na kazdy post i piszesz durne komentarze nie wnoszace nic do dyskusji?

Gość lolek000
"kobieta zalamana 752354125" powinnaś założyć nick "nastolatka zalamana 752354125". To co piszesz jest tak absurdalnie niedorzeczne, że aż człowieka śmiech bierze. I świadczy o Twoim kompletnym braku wiedzy

kto pyta nie bladzi. jak dziewczyna nie ma z kim pogadac to niech chociaz tu sie zapyta. dobrze ze wogole pyta

Gość Doktor Paweł Lubicz
a ty jestes taki madry ze wlazisz na kazdy post i piszesz durne komentarze nie wnoszace nic do dyskusji? od ciebie z pewnością tak co tu wnosić do dyskusji czy to jest newsweek.pl albo historia. org nie to tylko jebany ściek ;)

Gość Doktor Paweł Lubicz
oj tak kafeteria centrum poradnia psychologiczna, dermatologiczna, alkoholowa, motoryzacyjna itd. zamiast po lekarzach, znajomych, rodzinie to do "espertów" z kafe...

za 5 min będziemy wiedziały.... myślicie, że można ufać tym testom?

Gość lolek000
Kończąc ten temat polece jeszcze raz: http://coolblog.pl/filmy/2012-07-05/jak-powstaje-dziecko-proces-zaplodnienia.html I mała puenta: Dziecko to najwspanialszy skarb w życiu, a nie "tragedia, niechciana ciąża". Potrafiła się bzykać bez opamiętania? To zamiast myśleć nad aborcją nich urodzi w wieku 17 lat i postara się wychować tego małego człowieka na kogoś kim sama nie jest. A co do ciąży to w niej nie jest, pewnie dziś jeszcze dostanie okresu.

Gość Doktor Paweł Lubicz
myślę, że możemy to potraktować jako piękną i zwięzła pointę

na razie test jest czysty... to znaczy że wynik jest nieważny? mogłam kupić więcej tych testów;/ juz mija 5 min.... Kurde, może zrobilam cos źle:( ide do apteki po nastepny.. Lolek nie jestes od tego żebys mnie pouczał, zrobię z moim życiem to co będę chciała i jak jestem w ciąży to dziecko NA PEWNO się nie urodzi!!!

Na pewno nie jesteś w ciąży. A tak przy okazji- ja też będę brała Microgynon. Miałaś jakieś skutki uboczne? Chodzi mi gównie o tycie i zwiększony apetyt.

jak mozna zle zrobic test. do tego trzeba miec talent. a tak poza tym jestes jebnieta ze mowisz ze dziecko sie nie urodzi. to nie jego wina ze matka sie jebala a teraz nie poniesie odpowiedzialnosci. jak nie dojrzalas do rodzicielstwa to nie dojrzalas tez do sexu.

sama jestes jebnięta, kolejna narzucają innym swoje poglądy przeciwniczka aborcji. Moje życie i moja sprawa, to nie ty będziesz przez 9 miesiecy chodzila w brzuchem wielkim jak balon i przez 18 kolejnych lat jak w wiezieniu, żeby komus nadskakiwać. Załamuje mnie fakt że aborcja w Polsce jest nielegalna, za granicą trzeba wydać na to mnóstwo pieniędzy...

Jaqueline - nie mam żadnych skutków ubocznych po tych tabletkach, może przytyłam z 2 kg ale to dlatego że jem tak jak zawsze czyli sporo i przestałam chodzić na siłownie

Dzięki :) Ja się boje tycia, no i może tego że mam naczynka na twarzy, a tabletki hormonalne podobno mają jakiś tam wpływ na to. No ale cóż ... Od momentu jak odstawiłam Jasminelle moje plecy i ramiona pokrywają co jakiś czas pryszcze :( Dostałam od lekarza Microgynon i mam jeść i czekać. Nie wiem czy to dobry sposób. Mam jeszcze czas do okresu, i tak się zastanawiam czy warto jeść hormony aby wyciszyć trądzik na plecach? A co do Twojego braku okresu- to po tabletkach czasami tak jest, że okres pojawia się późno. Mi w przerwie pojawił się dopiero po 5 dniach i było go tyle co kot napłakał. Głowa do góry!

Gość lolek000
No tak, brzuch wielki jak balon. Nie będziesz się chłopakom na dyskotece podobać :) Myślę, że nawet nie przeczytałaś instrukcji obsługi tego sikacza. Wynik jest miarodajny najwcześniej 6 dnia od zapłodnienia. Steeve Jobs został oddany do adopcji, był dzieckiem z wpadki pary studentów. Założył jedną z największych firm na świecie. Więc nie wiesz kogo chciałabyś wyskrobać. Sądząc po Twoim zachowaniu masz ewidentny PMS, więc spodziewaj się brudnych majtek lada moment.

Gość Doktor Paweł Lubicz
Miałem już nie pisać ale autorko jesteś w chuj niedojrzała emocjonalnie i społecznie moim zdaniem nie powinnaś ani się wiązać poważnie z facetami ani uprawiać seksu

Gość Doktor Paweł Lubicz
Zabijanie młodej istot, która chciałaby z pewnoscią poznać ten świat bo mamusia nie jest w stanie i nie chce spełniać swojej misji rodzicielskiej..

NIE JESTEM W CIĄZY! !!! TEST WYSZEDŁ NEGATYWNY::d:d czekam jeszcze na okres:D ale juz jestem spokojna:D myslicie że mozna ufac tym testom?

ui nie wiążę się poważnie z nikim, a seks po prostu lubię i będę robić to na co mam ochotę:) to nie jest wasza sprawa, poprosiłam was o zdanie w innej dziedzinie, a nie prosiłam o wykłady i prawienie morałów na temat mojego życia:)) milego dnia!!

Gość Doktor Paweł Lubicz
to na 2 raz w ogóle nie pisz

a Ty nie komentuj sfrustrowany kretynie :D

trzeba by bylo sie powaznie zastanowic kto tu jest kretynem. ja mam 21 lat zero dochodow mieszkamy w mieszkaniu jednopokojowym a jak sie dowiedzielismy ze jestesmy w ciazy to jestesmt bardzo szczesliwi. dziecko to najwspanialsza rzecz w zyciu

Gość chińczyk połknął żabę
wiesz ja widzę coraz więcej tematów o tym, ze spóźnia się którejś okres w ostanim czasie ( w tym też ja :P ) spóźniał mi się 6 dni! i tak sobie myślę, że to może być przez pogodę... wiem głupie trochę ale jednak coś w tym może być :) też już świrowałam, szukałam informacji w necie o aborcji farmakologicznej, już nawet chciałam zamawiać ale poszłam zrobić badanie krwi, ciąży nie wykryło i w ten sam dzień dostałam okres :P

kasia, jestesmy w tym samym wieku, ja zarabiam dość duże pieniądze jak na mój wiek, poza tym mam bogatych rodziców a mimo to nie chcę mieć dziecka i co mi powiesz:) zmusisz mnie żebym zmieniła zdanie? Niektóre kobiety tak mają że dzicko dla nich jest utrapieniem... Co ze studiami, co z imprezami, wszystkie pieniądze jakie mam musiałabym władować na dziecko, tylko praca i dziecko... co to za życie... To nie ten wiek, żeby zachodzić w ciążę

chińczyk - co chciałaś zamawiać? tabletki na poronienie? myślałam, że są nielegalne:) Jak to wygląda? Ja planowałam jechać do kolezanki do Anglii, przenocować u niej i iść do szpitala wykonać zabieg.... są jakieś inne metody?

Gość prawda jest taka !!!
Kobieto załamana jak to czytam to się zastanawiam jak pusto trzeba mieć w głowie i być osobą zupełnie nieodpowiedzialną zeby popijać alkoholem tabletki jakiekolwiek.Skoro tak bardzo nie możesz być w ciązy to trzeba o tym myśleć przed a nie po, i liczyć ze jesli facet nie konczy we mnie to moze nie jestem. Dziewczyno albo nie dorosłaś albo upał ci zaszkodził

spadaj, temat jest zamkinięty:D Dostałam właśnie okres i już moje szczęście wróciło:D:D:)))

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
jesteś idiotką, bo biorąc pigułki i nie mając finiszu w środku na 100% nie da się zajść, w ogóle nie wiem skąd ci to przyszło do głowy......żenująca niewiedza Czytać umiesz?? Polecam podręcznik do 5 klasy o podstawach płodności.

Gość narika12
Szkoda że nie jesteś w ciąży byś miała nauczkę ściero!