Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

36 dzień, co z moją miesiączką?!

Polecane posty

Witam. Od kilku miesięcy moja miesiączka zaczyna się w 36, 37 lub 38 dniu. Nie jestem już dzieckiem, a wiek dojrzewania mam dawno za sobą. Pamiętam jak w szkole kiedyś powtarzano, że miesiączka pojawia się od 21 do 34 dnia, a bynajmniej tak mówiła nasza kochana Pani profesor od Biologi. Właśnie od tych kilku miesięcy mam stałe współżycie seksualne. Prędzej mój facet był dość długo zagranicą i zdarzało się pokochać z 3 razy jak przyjeżdżał co parę miesięcy na parę dni, ale miesiączkę wtedy dostawałam regularnie. Co miesiąc pada kilka tych samych pytań; kupić Ci test ciążowy??? Zawsze odpowiadam, że nie, bo niebawem dostanę tej miesiączki. Ogólnie tutaj cierpi najbardziej mój mężczyzna, bo strasznie się o mnie boi, np. dziś dzwoni co 20 minut choć jest w pracy.. tak jest co miesiąc, a ja wiem przecież, że miesiączki dostanę prędzej czy później. Dodam, że używamy prezerwatyw, ponieważ nie chcę się truć żadnymi tabletkami. Co do sytuacji to uważam, że nie ma potrzeby pójścia do ginekologa.. chyba, że komuś zależy na mianie histeryczki. Dobrze się czuję, nie boli mnie brzuch. Wszystko jest w porządku. Czekam na jakąś mądrą i sensowną odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam, z poważaniem; agiantkaa.

Gość zxcvbnm//
No jedyna sensowna porada to wizyta u ginekologa ale skoro uważasz że to histeria to na co jeszcze liczysz? Przecież nikt z nas nie powie ci dlaczego wydłużył ci sie cykl.

Gość ja też mam długie cykle
mnie natomiast uczono, że najdluzszy cykl to 36 dni. mi nic nie dolega, tak mam i już. jedynie to wlasnie przy dlugich cyklach trudniej zajść w ciąże.

Nie wydłużył mi się cykl, nie jeden.. a kilka. Dokładnie to 5, ale dziękuję za radę. No mój też trwa od 36 do 38 dni.