Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka _nadziei

nowy temat tylko dla kobiet bez dzieci ale nie z wyboru!!!!

Polecane posty

Gość iskierka _nadziei

witam są jakies kobietki które chcą sa sie podzielic swoimi smutkami,rozterkami jak sie czujecie nie mając dzieci jak zyjecie jak to wszystko postrzegacie walczycie jeszcz o zajscie w ciąze? jestescie po przybytych IUI? IVF? itd itd jak reagujecie na male dzieci rodziny wasze z dziecmi akie macie staz małzeński ?tu mozecie sie wygladac zapraszam noi jak wyobrazacie sobie zycie bez dziecka chodzi mi to o kobiety ktore sie staraja po pare lat tylko prosze aby atu nie wypowiadaly sie osoby które tego nie doświadczyły lub nie doświadczaja bo zrozumiec moga ci co przez to przechodza

hej hej :) w sumie tez się dzisiaj nad tym zastanawiałam jak sobie inne starające radzą psychicznie... mi osobiście jest ciężko. staramy się 1,5 roku.... może to i krótko w stosunku do tych co starają się po 10 lat, ale ból jest ogromny :( co raz nowa koleżanka zachodzi w ciąże a ja nie.... na małe dzieci staram się nie patrzeć... może to i okropne ale nie patrze. na widok kobiety z brzuchem też odwracam wzrok... nigdy nie sądziłam ze to spotka własnie mnie :(

Gość iskierka _nadziei
xxskarbekxx chodzi mi bardziej o to któe walcza po kilka lat i które przeszly IUI lub in vitro a dalej nie maja dziecka upragnionego

Gość iskierka _nadziei
i te które maja za soba leczenie nie płodności zapraszam kobietki

Gość w tym miejscu
kobietki po takich przeżyciach i w trakcie nich, nie bardzo pisać chcą, bo to forum ma kiepski poziom (obelgi, wulgaryzmy, wyzwiska), większość z nich skupiona jest na bocianie i tam opisują wszystko co przechodzą, więc jak chcesz dyskusji na poziomie i wymiany doświadczeń z osobami na tym samym wózku jadącymi, idź lepiej tam. pozdrawiam