Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka12345432

blokuje nas paragraf 22,

Polecane posty

Gość majka12345432

konczysz studia masz dyplom,ale nie masz doswiadczenia bo skad?W OGŁOSZENIACH O PRACE MASZ WYMAGANE CONAJMNIEJ 2 LETNIE DOSWIADCZENIE istny paragraf 22 wiażący nam ręce.Czemu uczelnie wdrażają na studiach wiecej praktyki,zamiast niepotrzebnej wiedzy.Rozumiem 3 lata nauki teorii,ale powinny byc do tego 2 lata tylko praktyk,na samych studiach nieodpłatnych,normalnie w ramach zajec,ale nie po kilkanascie godzin,ale normalnie 2 lata pracy.Ten kraj to szkolnictwo,ci politycy tworzacy sa chorzy,tworza specjalnie takie prawo i zasady blokujące działania

Gość majka12345432
to czemu pracodawcy chuje nie otwieraja se na studentow,kurwa nie wiedza?ze po studiach skad m a sie miec praktyke?wychodzi na to,ze albo pracodawcy w Polsce to głaby,albo rzad robi na złosc nie uchwalac ustaw aby wiecej prkatyki było na studiach,albo polska jest pojebanym krajem

Gość wredaaaa
Ja studiowałam dziennie, gdy je kończyłam miałam 1,5 roku doświadczenie w zawodzie, gdy broniłam pracy magisterskiej 2,5 roku. Mam świetną prace dobrze zarabiam. Z tym że ja skończyłam kierunek ścisły i dobrze opłacany później w zawodzie. Cóż nie chciało się uczyć matematyki . peszek...