Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wytrzymamm

Do FACETÓW których kobiety mają małe biusty

Polecane posty

Gość bo nie wytrzymamm

kochacie je i ich ciało, ale czy nie chcielibyście ten jeden "defekt" u nich zmienić??

Gość misiemisie
z doswiadczenia wiem ze jesli masz ladny tylek to to duzo nadrabia.ja mialam to szczescie ze zawsze trafialam na wielbicieli tylka, cycki to fajny dodatek ale nie az taki wazny.

Gość bo nie wytrzymamm
czy choć raz w życiu pomyśleliście "szkoda, że nie ma takich baloników jak ta panna z reklamy, z ulicy itp"

Gość bo nie wytrzymamm
mój woli tyłki, ale ja mam mega fioła na punkcie piersi i wciąż go tym zadręczam. silniejsze ode mnie.

Gość AStoAS
Mi jako mężczyźnie aseksualnemu a dokładniej hetero romantycznemu mały biust u kobiety nie przeszkadza i w żaden sposób nie widzę tego jako defektu jeśli jestem z kobietą to za to jakim ona jest człowiekiem wewnątrz.

Gość bo nie wytrzymamm
dzieki dziewczyny za odpowiedzi, ale mnie bardziej interesują wypowiedzi facetów. Wasi faceci mogą np. mówić Wam to aby Was nie urazić

Gość moj tez woli tylek i nogi
a cycki wazne zey byly propocjonalne i jedrne :)

Gość bo nie wytrzymamm
AStoAS no dobra, ale widząc te laski z dużymi, pięknymi piersiami nie podniecasz się tym? nie chciałbyś pieścić takich?

Gość misiemisie
kiedy bylam pelniejsza mialam miseczke DD, podobalo sie to facetom na ulicy i mojemu tez ale sam mowil ze cycki sa fajne na pierwsze 5 minut bo co mozna z cyckami robic na dluzsza mete. teraz jestem szczupla i mysle (widze) ze podobam mu sie bardziej bo mam szczuple wysportowane cialko i ladny tylek.

Gość xwdz
ja tam lubie wszystkie cycki. Wielkość nie jest taka ważna jeśli ma ładny kształt ;) Za dużo sobie wkręcacie odnośnie tych małych piersi, czasami małe są ładniejsze od tych wielkich opadających "wymion".

Gość bo nie wytrzymamm
wcześniej byłaś grubsza teraz schudłaś to nic dziwnego, że facetowi to odpowiada. ale jakbyś miała szczupłą figurę do tego duży biust (duży mam na myśli C-D) i świetny tyłek to pewnie też byłby zachwycony

Gość winelówka
facet Ci mówi ze masz fajny tyłek dlatego ze biustu "nie masz fajnego" (chociaż nie powie Ci tego) bo wiadomo że wolałby Cię z większym.. ale jest jeszcze teoria że lepsze małe niż sztuczne :D tak czy siak nic nie zrobisz.. a jeśli jesteście szczęśliwi :) warto nad tym myśleć? :D szukacie sobie problemów ... bez kitu

Gość misiemisie
jasne ze bylby zachwycony. gdybym miala jeszcze dlugie nogi do ziemi to juz w ogole odlot.

Gość bo nie wytrzymamm
zgodze się z tym, że te mniejsze sa czasem lepsze od wiekszych. ale ja mowie o tych ladnych duzych piersiach. sama mam male i do tego juz nie tak jedrne jak kiedys.

Gość misiemisie
kurde przeciez cycki mozna sobie zrobic... lepiej miec maly biust niz byc bardzo grubym albo nie miec talii

Gość AStoAS
Duże nie zawsze znaczy lepsze. Jak ktoś napisał jeśli chodzi o względy estetyczne to muszą być jędrne. Duże ale obwisłe nie zrobią takiego wrażenia na mężczyźnie.

Gość tzn. że jak jestem deską
jeszcze nie przegrałam życia jak prawiczki z cafe? :O :( :(

Gość bo nie wytrzymamm
ja mam maly biust juz nie tak jedrny, jestem szczupla ale tali "osy' nie mam. lekkie wciecie. no i nie czuje sie najlepiej. a juz w ogole jak widze te super laski. tylek mam ok jakby wykluczyc rozstepy.

Gość bo nie wytrzymamm
AStoAS a duże (C-D) jędnrne i w ogóle cud miód to wtedy lepsze od małych co nie?

Gość misiemisie
a ladna jestes? bo jak z twarzy lipa to faktycznie nieciekawie z toba.

Gość AStoAS
tzn. że jak jestem deską jeszcze nie przegrałam życia jak prawiczki z cafe? W zależności czego oczekujesz i w jaką grupę docelową atakujesz. Jedni chcę ogromnego wręcz biustu i będą Cię od razu skreślać inni po prostu to zaakceptują i będą Cię kochać taką jaka jesteś.

Gość Łocholercia
A ja mam duży tyłek,wcięcie w talii i... zero biustu i mówią,że jestem seksi ;)

Gość bo nie wytrzymamm
nie mi to oceniac, ale wiele osob mi mowi, ze jestem ladna.

Gość jafacet
zdecydowanie wole biust mniejszy niż jakieś obwisłe balony takie mi sie podobają: http://imgur.com/tLzdp

Gość Łocholercia
Ale przyznam, że sama bym go chciała mieć ;)

Gość AStoAS
bo nie wytrzymamm AStoAS a duże (C-D) jędnrne i w ogóle cud miód to wtedy lepsze od małych co nie? Mnie się o takie kwestie nie pytaj bo nigdy nie patrzyłem na kobiety pod takimi kategoriami. Zawsze interesowało mnie czy się z nią dobrze czuję i czy jest między nami uczucie.

Gość bo nie wytrzymamm
W zależności czego oczekujesz i w jaką grupę docelową atakujesz. Jedni chcę ogromnego wręcz biustu i będą Cię od razu skreślać inni po prostu to zaakceptują i będą Cię kochać taką jaka jesteś. mądrze powiedziane. ale kobiety z tego typu problemem przeważnie nie wierzą w zapewnienia tej drugiej osoby. choćby im mówiono, że cycki ma piękne, takie jakie preferuje ona i tak w to nie uwierzy.

Gość tzn. że jak jestem deską
ładna, przez przypadek miła ;) na brak powodzenia nie mogę narzekać :P

Gość misiemisie
to sie nie przejmuj, ladna buzia i ladny tylek to podstawa. zaakceptuj ze zawsze bedzie ktos lepszy i atrakcyjniejszy od ciebie,a jesli chcesz zatrzymac faceta przy sobie to musisz wiedziec na jaki wabik twoj facet reaguje.