Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem blondynką

Dlaczego blondynki są takie piękne?

Polecane posty

Oczywiście nie wszystkie, ale 90% tych które znam lub mijam na ulicy to ideały. Nie to co szatynki, rude i brunetki. :O

Nawet szatynka po profesjonalnej zmianie koloru włosów na blond zyskuje 2 pkt do oceny końcowej. :classic_cool:

Gość zauroczony w
Blondynki są subtelniejsze, mają jasne oczy a to plus, mają delikatniejszą cerę i nie zdarza się im hirsutyzm.

Gość a ja uważam ze kolor blond
jest obrzydliwy .. najbrzydsza brunetka jest ładniejsza od niejpiekniejszej blondyny ... oczywiście naturalnej nie ma nic brzydszego jak naturalna blondyna

a ja jestem naturalną brunetką i na brak powodzenia nie narzekam!!! jak dla mnie to bzdura z tym że blondynki są ładniejsze!!!

Gość blondynkkkkkkkkksssa
Ja jestem blondynką i uważam że dziewczyny z ciemnymi wlosami są dużo piękniejsze! + jeszcze jak mają ciemne oczy to już w ogóle A poza tym to WIĘKSZOŚĆ Polskich "blondynek" to blondynki farbowane .. także..

Gość gdfhhfghj
jak dla mnie jesteście daremni, że kobiety oceniacie po kolorze włosów. :) jednej ładniej w blond drugiej w rudym a innej w brązie i tu nie ma co, że blond czy rudy czy brązowy jest szpetny itp. :) żenada z Was ludzie :)

osobiscie jestem zadowolona ze swoego koloru wlosow i raczej nie zamienilabym sie z brunetka

Gość naturalnych pięknych blond
jest bardzooooo małoooo!!!!! dziś większość to farbowane więc bez sensu jest wyciąganie takich tez jak w tytule

Gość gdfhhfghj
ja natuarlna blondynka od urodzenia, niestety w wieku nastoletnim odbilo mi pofarbowalam sie i teraz trzeba farbowac by miec blond.. :( żałuje jak nic bo mialam piękne miodowe naturalne włosy eh

Gość kefgew
Widzę, że kotu się oczy wyprostowały :P Nadal, niestety, jest paskudny :classic_cool:

Gość kefgew
nie jest :classic_cool: wmawiaj sobie dalej :classic_cool:

Gość znaffffffca
Bo blond to kolor złota, którego każdy odcień jest pięknya blondynki mają zazwyczaj ładniejsze rysy niż inne kobiety.

Gość znaffffffca
w życiu nie widziałem też blondynki z wąsami, a brunetki często.

Gość tak to widze
liczba naturalnych blondynek na całym świecie nie przekracza 2,5mln są po prostu na wymarciu dlatego nalezy otoczyć je ochroną i to jak najszybciej bo są bardzo wrażliwe na stres i choroby w przeciwienstwie do brunetek ..........