Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellllp

odciski, nie mam juz pomyslow ani sily

Polecane posty

Gość hellllp

witam, moze ktos bedzie cos wiedzial na ten temat.. od kilku miesiecy mam duzy, bardzo bolacy i dokuczliwy odcisk na piecie, w centrum piety, bardzo boli przy chodzeniu i nie mam juz zielonego pojecia jak sie go pozbyc! :( stosowalam w zeszlym miesacu plyn na odciski scholl'a a teraz stosuje juz drugi tydzien acerin na odciski, tez plyn, wczesniej probowalam domowych sposobow, cytryne, cebule, czosnek, etc, a to cholertswo jak bylo tak jest, help! jak tarlam tarka czy pumeksem troche sie zmniejszalo ale bolalo jeszcze bardziej, wiec zaprzestalam... jakies rady, magiczne sposoby..? pomocy!

Gość kamilalila
ogranicz jedzenie pieczywa, i slodyczy:) serio serio:) mi pomoglo w ciagu miesiaca mialam z glowy:)

Gość hellllp
mam taka diete ze pieczywa w ogole nie jem, slodycze tylko od wielkiego dzwonu :(

Gość Palomaaa
Idź do dermatologa, wymrozi Ci go. Ewentulanie do kosmetyczki

Gość hellllp
to dziwne, ze mna, mam mase dziar i kolczyki, a bolu od lekarzy i przy zabiegach leczniczych zawsze sie balam hehe.. ale widze, ze chyba jednak bede musiala sie przelamac, dzieki bardzo!

Gość kamilalila
Oj to faktycznie rpzerabane, mi to akurat pomoglo a mialam obie stopy zaatakwoane. Moze faktycznie tak jak radza idz z tym gdzie trzeba. Powodzenia zycze, bo wiem ze to piekienie boli!:)

Gość kamilalila
w sensie odcisk nie zabieg:P

Gość a to na pewno odcisk
a nie ostroga?

Gość hellllp
ostrogi sa chyba niewidoczne?

Gość wtf go go
Odcisków się nie wymraza! Wycinane sa chirurgicznie jesli inne specyfiki nie pomagają. Ból tylko przy wstrzykiwaniu znieculenia a i tak nie taki jak przy chodzeniu z odciskiem. I spokój.