Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

facet bi

Polecane posty

facet mojej przyjaciółki wyznał mojemu chłopakowi że jest bi. najgorsze jest to że miesiąc temu urodziło im się dziecko. moja przyjaciółka nie wie o jego orientacji. nie mogę jej o tym powiedzieć poniewać moj chlopak obiecał mu że nikomu nie powie. co mam zrobić?

Gość 345345
To co POWINNAŚ zrobić: nie powiedzieć Ale to w końcu przyjaciółka i zasady zasadami, ale życie swoją drogą.. i w tym przypadku powiesz jej o tym

sama nie wiem. napewno bardzo ją to zaboli. a może ta jego orientacja BI jest chwilowym zawirowaniem ;/

Gość ddwdwdwd
nie mów to nie twoja sprawa, nie mieszaj sie jesli jest z nim szczesliwa to nie psuj tego, orientacja bi to nie przestepstwo a mozesz im zrujnowac zwiazek, to jego sprawa co go podnieca, nie zagladaj mu w gacie

ale zastanówmy się jaka kobieta chcialaby żeby jej facet sypiał z innymi facetami ...

Gość 345345
Ale ona i tak mu wybaczy, przecież to oczywiste. Myślisz że odejdzie od niego z tak głupiego powodu? n albo zaprzeczy, albo powie, że kiedyś z ciekawości spróbował z facetem, ale to przeszłość. Pogodzą się, a Ciebie znienawidzą. Zobaczysz.

Gość ddwdwdwd
to, że jest bi nie znaczy że bedzie ja zdradzał, a jakby powiedział ż ejest hetero to też bys ja ostrzegała przed zdradą?? no zastanow sie! on ma poprostu taka orientacje i tyle...