Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne ze on

czy to normalne ze on, moj chlopak

Polecane posty

Gość no to moze tak by to
nie daj sie, bo nie warto! on Toba pomiata na kazdym kroku... ide zaraz do domu, wiec milego wieczoru zycze i daj znaj jutro jak z tym basenem poszlo

Gość czy to normalne ze on
no wiec...bylam na basenie, on nie pisal i nie dzwonil. Wieczorem sie odezwalam. Gadalimsy i zapytalam czy pojdzie ze mna na basen powiedzial ze nie. To wygarnelam mu ze lzami w oczach ze moje kolezanki przez niego nawet mnie nie chca juz nigdzie brac ze soba, ze cxaly czas siedze w domu itp. Powiedzial ze nie pojdzie ze mna na basen a po chwili dodal zebym z nimi szla...to byl szok. Nie wiem czy w to wierzyc. Powiedzial ze moge isc. Ciekawe czy nie zmieni zdania...nie wierze ze znormalniał :O

Gość gość
Ja chodzę na basen odkąd nauczyłem się pływać:) nie wyobrażam sobie nie chodzić na basen :))))) Moja dziewczyna np lubi biegać ale nie lubi tego że ja chodzę na basen sam albo ze znajomymi bo zaraz bzdura sobie nie wiadomo co w głowie :///// ma :) to moja sprawa uwielbiam pływać na basenie :) ona nie,karze mi biegać chociaz nie nienawidzę biegać dwa różne światy :///// ale kochamy się oczywiście wypyta się jak było it itd pomimo że ja po basenie umordowany na maksa :////