Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rasowy patriota

Nie mam szacunku do Polek puszczajacych sie z obcokrajowcami

Polecane posty

Gość rasowy patriota

W 80% przypadkow takie malzenstwa rozpadaja sie, a jak sa dzieci to potem same problemy z prawem do ich opieki, na korzysc obcokrajowcy.

Gość pellene
a w polsce tylko 20% malzenstw miedzy polakami jest udanych

Gość Dzieki za info
Hahaha. Coz, tak to jest jak sie nie ma nic do zaoferowania. Polakow mam na myśli.

Extramalnie interesujacy wywod. Jakby malzenstwo z polakiem bylo w czyms lepsze i trwalsze.

Gość JestemPolką
Zgadzam się! Polka z Polakiem, nie inaczej! :)

Gość Hahahahhahahaaha
Skrzywdzil cie ktos?

Gość Ante....
Moja mama ma za sobą małżeństwo z Polakiem i co? Ten alkoholik zniszczył życie jej i nam - ich dzieciom.Wyjechała do Hiszpanii - poznała Hiszpana i stworzyła z nim związek o jakim mogła marzyc będąc z moim ojcem -Polakiem! W końcu poczuła się szczęśliwa i kochana.Nikt jej nie wyzywa, nie znęca się nad nią psychicznie.Dzięki temu obcokrajowcowi poznała czym jest miłośc.

Znam wiele wspanialych i szcesliwych malzenstw poslkich jak i mieszanych wiec nie ma reguly na szczescie.

Gość Długi
A co Cię to obchodzi jak chcą to niech się puszczają jak nie chcą to nikt nie ma prawa ich zmuszać do tego

Gość Długi
Znam wiele wspanialych i szcesliwych malzenstw poslkich jak i mieszanych wiec nie ma reguly na szczescie. Racja bo nic nie jest regułą

Gość Długi
Biest Jak miło jak kobieta zgadza się z mężczyzną :)

Gość Długi
Biest Tak a skąd jesteś ? I z kim jesteś jeśli można wiedzieć oczywiście :)

Dlugi najwazniejsze zeby sie kochali i szanowali - nic wiecej. Moj zwiazek z polakiem kosztowal mnie tyle nerwow i zdrowia ze mam siwe wlosy hehehe. Nie lubie osobiscie turasow i czarnych ale jesli takie malzenstwo jest szczesliwe---dlaczego mam ich wyzywac? Kazdy ma swoje zycie. Moje jest jak jak narazi e szczesliwe-ale to nie ma nic wspolnego z narodowoscia tylko czlowiekiem , ktorym sie wiazesz. Czy sie myle?

Gość awdse
A myślisz że im ten twój szacunek jest Niezbędny do przeżycia? Zawsze mnie zastanawialo dlaczego niektórzy ludzie myślą że ich zdanie kogokolwiek obchodzi :D skąd takie przekonanie ? :D

Gość Długi
to nie ma nic wspolnego z narodowoscia tylko czlowiekiem , ktorym sie wiazesz. No ogólnie tak ale np tacy islamscy teroryści mogą żyć w europie i być nawet "europejscy" ale oni nigdy nie zapominają skąd pochodzą a wydaje mi się że np Polacy i inni bardzo szybko takie rzeczy zapominają no narodowość też ma znaczenie przynajmniej dla mnie :) ale ogólnie liczy się tak jak mówisz człowiek i jego moralność

Gość Długi
Biest Ja mam rodzinę w Niemczech dokładniej wujka w Braunschweig

Gość Goebbels
Niech żyje NSDAP

Gość jerda
a ja mam meza araba i jestem z nim od 8 lat szczesliwa...wiem, ze duzo osob ma z tym problemy...

Gość erxxsss
Mysle ze to nie twoj problem kto jak i z kim ;) Nie masz prawa oceniac ludzi ;) Najpierw spojrz na siebie...

Gość Długi
Ja nie jestem za wielokulturowością ale wali mnie to że polki gdzieś się tam puszczają bo to nie moje życie

Gość pimpałek.
polka zawsze się puści z obcokrajowcem,tylko i wyłącznie właśnie dla tego ,ze gość jest obcokrajowcem

Gość Długi
a ja mam meza araba :D arabusy i ta ich misja wyruchania wszystkich innowiernych kobiet :D

Gość 5262tsdgsaft
W naturze taką kobietę co puszczała się z obcokrajowcami zabijano

Gość pimpałek.
ale ty oczywiście wiesz :-D takie dosadne tego określenie swiadzczy o tym ze jesteś doskonale zorientowana w temacie :-D twoje zdjęcie z reszta też ,ruchaj się dziewczyno i niech ci na zdrowie wyjdzie