Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violettta178

suka amstaff skrzyżowała się z kundlem

Polecane posty

Gość Violettta178

wiem , suka rasy amstaff skrzyżowała się z psem , kundlem przypominającym rasę jacka russela terriera . Zapewne doszło do zapłodnienia . Jakich szczeniąt można się spodziewać? Czy skrzyżowanie się takich psów jest bezpieczne ? Pieski mogą urodzić się zdrowe czy należy takową ciążę natychmiast usunąć?

Gość wredniucha
zapytaj naszej słynnej tarocistki

Gość Violettta178
bez jaj proszę !

Gość usuń ciąże
bo z takiej krzyżówki może wyjść coś niezrównoważonego !!! Amstaffy i inne bullowate są świetne ale nie ich krzyżówki z innymi. Bardzo często to właśnie pseudoamsffy i ich krzyżówki są niebezpieczne. I tak nie będziesz miała co zrobić ze szczeniakami, nie możesz tym bardziej każdemu ze szczeniakow zagwarantowac DOBREGO domu.

Gość wredniucha
skąd mamy wiedzieć jakie potworki urodzi twoja suka i z kim się puszczała - jeśli to nie są psy rasowe to zlikwiduj tę ciążę - bo kto te psy weźmie?

Gość Ante....
Ja mam mieszańca.Matka amstaff - ojciec wielka niewiadoma.Pies to typowy kundel bury ;-) Tak wygląda: http://pokazywarka.pl/ikml0t/ Nic ciekawego ale ma fajny charakter.Taka przylepa.

Gość hodowca
Tak to jest jak sie nie umie dopilnowac suki ! My mamy 3 psy i 3 suki razem i nie dochodzi do zapłodnień nieplanowanych. Radze się spieszyć z usunięciem, dość jest bezdomnych zwierząt ! Radzę też sterylizacje, jeśli suka nie jest rodowodowa lub nie ma uprawnień hodowlanych. Pozdrawiam