Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy_ryj

Przez swoją mordę jestem skazana na cierpienie i samotność

Polecane posty

Gość krzywy_ryj

Zawsze spotykałam się z komentarzami na temat mojej twarzy, zawsze, nie ważne czy na mieście, w autobusie czy w szkole. Przez to nie wychodzę z domu. Pomyśleć, że to wszystko tylko przez to, że mam taką ohydną mordę. Wiem, że nie ma człowieka który jest brzydszy ode mnie. Dziękuję za uwagę, chciałam się wyżalić przed ewentualnym samobójstwem.

Gość a ja mam grzybice
paznokcia i przez nią tez popadam teraz w depresje. lato a ja w domu bo nigdzie nie pokaze tego.

Gość nie sadzze
sarah jessica parker jest piekna?

Gość krzywy_ryj
paznokcie, to paznokcie, można coś zdziałać, ale na krzywicę wrodzoną gęby nic nie zrobisz sarah jessica parker - jest

Gość a co jestttt
nie tak z twoja buzia, moze mozna cos zmienic??uczesanie, makijaz np

Gość a ja mam grzybice
no tak, bo to na stopach, ale co taki upał a ja nawet sandałow nie ubiore., czuje sie jak czubek. a wcale tak latwo jej nie wyleczyc

Gość krzywy_ryj
Nigdy się nie malowałam, bo wiedziałam, że przez to będę jeszcze większym obiektem żartów. Jestem przeraźliwie blada, mam okropne rysy twarzy, gruby nos, małe usta i uszy, wielkie wory pod oczami (widziałam na zdjęciach że miałam je nawet w wieku 1-2 lat), nijakie włosy. Opis może nie brzmi tak strasznie, ale co innego jakbyście mnie zobaczyli, nie umiem się opisać, nie ma takich przymiotników, które opisały by moją brzydotę.

Gość a ja mam grzybice
wiem, ale to smiesznie wyglada i wszyscy podejrzewają że ze mną coś nie tak

Gość Makooszka7
odpowiednia fryzura i makijaż potrafią wiele zdziałać. Więc przestań pieprzyć, tylko weź się w garść, odwiedź dobrego fryzjera (jaki masz kształt twarzy? wysokie/niskie czoło?). Makijażem da się optycznie pewne części twarzy zatuszować, np. sprawić, ze nos będzie wydawał się mniejszy, szczuplejszy, usta wydatniejsze...

Gość Makooszka7
oczywiście nie mówię, że zrobisz z siebie piękność ale jestem pewna, że jak zaczniesz działać to będzie lepiej.

Gość a co jestttt
przeciez mnostwo dziewczyn chodzi w baletkach!naprawde sprobuj, szkoda lata. Wiesz tylko wmawiasz sobie ze jestes brzydka,kup sobie rozswitlajacy podklad,do tego dobry tusz troszke rozu i zobaczysz ze inaczej na siebie spojrzysz, wlosy wiekszosc kobiet farbuje bo praktycznie kazda kobieta na swoje wlosy narzeka!do fryzjera!:)

Gość krzywy_ryj
Operacja plastyczna? Mam 17 lat, moi rodzice nie są bogaci, pewnie do końca życia będę pasożytem, więc nie ma mowy, żebym coś zarobiła. Wolę coś, co jest pewne w 100% np. moja śmierć, tylko nie chcę sprawić problemu rodzicom z zakupem nagrobka itp i tylko to mnie powstrzymuje.

Gość a ja mam grzybice
wszyscy z pracy chodza w sandalach i sie krzywo patrza pytaja czy nie ma mi ciepło, a ja sie wstydze :o

Gość krzywy_ryj
Gdybyście mnie zobaczyły nie pisałybyście tak, ale trudno, nie wytłumaczę tego inaczej.

Gość kobieta99999999
dziewczyno nie zabijaj się życie jest za piekne żeby go tak szybko szkończyć bez wszystkich przezyć.Ludzie na ziemi mają duzo problemó wojny,głód śmierc bliskich ,kazdy coś przeżywa..ludzie co ci pisali do góry komentarze mają racje idz do fryzjera kosmetyczki,ewentualnie do lekarza zacznij działac kotku nie poddawaj sie tak predko

Gość Jestes brzydka?
Nie przejmuj sie. Wiesz ile moich kolezanek jest brzydkich z twarzy? Moze masz jakis inny atut, np. duzy biust albo co innego. Znam

Gość a co jestttt
w dupie to miej!!jest tyle baletek cienkich grubszych , niektore sa niemal tak odkryte ze idealne na lato!!naprawwde poszukaj!!powiedz ze jestes uzalezniona od baletek i ze wolisz baletki od klapek

Gość kobieta99999999
wiele juz widziałam cierpień nic mnie juz nie przerazi...zmieniłam się szybko dorosłam bo wiele przezyłam

Gość Jestes brzydka?
Znam wiele brzydkich osob i normalnie funkcjonuja. Rozejrzyj sie wokol siebie, jest wiecej przecietnych i brzydkich niz tych ladnych. Zadbaj o makijaz, fryzure itp.

Gość kobieta99999999
w kazdym człowieku jest cos pięknego nie ma brzydkich kobiet

Gość kobieta99999999
nie zamartwiaj się

Gość a co jestttt
ja tez mam brzydkie kolezanki ale maja wysokie mniemanie o sobie( az za wysokie) i maluja sie.a makijaz duzo pomaga w wielu przypadkach, najpierw idz do fryzjera popros o ladna fryzurke, poczujesz sie o wiele lepiej

Gość a co jestttt
wiem ze to bardzo przezywasz, bo to jest twoje cierpienie, ale z boku patrzac to jest wytwor twojego umyslu, wystarczy kilka trickow jak makijaz i wlosy a poczujesz sie 100 razy lepiej i pewniejsza siebie-a wtedy ludzie sie odczepia.

Gość zielona___
nie ma brzydkich kobiet- sa tylko zaniedbane !!! uwierz mi, ze tak jest :)

Gość a ja mam grzybice
dzięki za pocieszenie i autorko sorry za wtrębolenie sie w topik. może faktycznie tylko Tobie wydaje sie, ze jestes brzydka. moze to Twoja psychika tak mówi.

Gość krzywy_ryj
Nie chce mi się powtarzać, ale chyba muszę. Naprawdę chciałam się tylko wyżalić przed śmiercią, a to co piszecie jest śmieszne, bo nie widzicie mnie. Owszem, jest wiele brzydkich osób (ale nie brzydszych ode mnie) a ludzie mają o wiele większe problemy, dlatego zamiast całe życie cierpieć wolę to skończyć, ale najgorsze jest to, że muszę poczekać jeszcze z 2 lata zanim zarobię na nagrobek ;/.

Gość ruski czolgista
"nie ma brzydkich kobiet- sa tylko zaniedbane !!! uwierz mi, ze tak jest " denna już bzdura. głupich też nie ma- są tylko nienauczeni.. przegranych w życiu też nie ma- są tylko ci, co nie zdążyli wygrać :d blabla