Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy_ryj

Przez swoją mordę jestem skazana na cierpienie i samotność

Polecane posty

Gość krzywy_ryj
ruski czolgista - dokładnie, ci co tak piszą, albo nie widzieli brzydactw takich jak ja, albo używają tego zwrotu, bo to najszybsze pocieszenie

Gość a ja mam grzybice
dzięki dzięki, ładne ale tez nie na moją kieszeń :D lecze to nawet widać efekt, tylko, że to długotrwałe

Gość a co jestttt
pokarz swoje foto??mzoe tobie tylko tak sie wydaje?

Gość krzywy_ryj
Wolę umrzeć w najgorszych męczarniach niż wrzucić swoją zakazaną mordę do internetu :). Uwierz, że nie chciałabyś tego oglądać, wiele osób mówiło mi, że wyglądam jak niepełnosprawna, albo narkomanka.

Gość misti
weź przestań się tak dołować , to do niczego nie doprowadzi

Gość Jestes brzydka?
Nie przesadzaj. Znam tez kilka osob z podobnym wygladem do tego co opisalas, nakladaja tapete i mysla, ze sa super :)

Gość krzywy_ryj
Trzeba odróżniać dołowanie się, od mówienia prawdy. Kiedyś okłamywałam siebie, że nie jest tak źle, że mogłam gorzej wyglądać, ale przez to jeszcze więcej osób mnie rani (nie chodzi o miłość, ja to znam tylko z opowieści i tak zostanie na zawsze).

Gość Jestes brzydka?
Jak by kazdy wygladal tak samo to by bylo nudno ;) moze faktycznie uroda nie grzeszysz, ale uwierz wiekszosc tez.

Gość a co jestttt
to jak ty siebie widzisz tak reszta Ciebie widzi, codziennie wstan i mow jestem piekna, codziennie!Rodzice powinni wszczepiac dzieciom pewnosc siebie...

Gość Mowi sie trudno
Po cos takie brzydale tez sie rodza ;) wiec wez sie w garsc.

Gość krzywy_ryj
Dzięki, ale mam już wyrobioną opinię u ludzi. Wszyscy myślą, że jestem niepełnosprawna, zawsze byłam sama, choć nikt nie zamienił ze mną nawet słowa ;).

Gość Jestes brzydka?
Niektore na prawde brzydkie osoby maja dobrze w zyciu, wiec ty tez mozesz.

Gość a co jestttt
bo gadaja Ci glupoty a ty wto wierzysz, zrob im ta przyjemnosc i pojdz do fryzjera umaluj sie , galy im opadna

Gość Jestes brzydka?
To, ze ktos nie zamienil z toba ani slowa moze nie byc spowodowane tym, ze jestes brzydka a np. niesmiala albo nie masz nic do powiedzenia.

Rozumiem Cię doskonale. Też czuję sie brzydka i ohydna, czesto myslę, że na Ziemi nie ma gorszej osoby. Cieżko się żyje, ale damy radę. Odradzam samobójstwo. Ciesz się życiem i nie przejmuj się opinią innych :)

Pewnie jestes jeszcze bardzo młoda, co? Ludzie z wiekiem się zmieniają i z brzydkich dzieciaków potem są atrakcyjni ludzie. I posłuchaj tych co Ci tu piszą, nie ma brzydkich kobiet- tylko zaniedbane. Fajna fryzura, ciuch, makijaż i uśmiech, dziewczyno uśmiech! :)

Gość a co jestttt
masz poprostu zanizona ocene siebie, nie masz pewnosci siebie a to niestety odbija sie na kontaktach...zacznij od siebie,zrobisz wlosy, naloz podklad tak jak mowilam, ladnie sie ubierz pewnosc siebie wzrosnie, usmiech sie pojawi na buzi a to przyciagnie ludzi, to jak zgadzsaz sie?

Gość krzywy_ryj
Przez to, będą mnie dręczyć jeszcze bardziej.

Gość krzywy_ryj
baska192837465 - jak mam się cieszyć życiem skoro nie wychodzę z domu a jedyne co robię w życiu to naijam lvl'e i gram w xboxa?

Gość Jestes brzydka?
Czemu mieliby? A ty jezyka w gebie nie masz?

Olej ich! Też mi kiedyś powtarzali, że mam brzydki ryj, a potem, na ulicy teksty "oooo, nie poznałem Cię" i na siłę szukanie kontaktu ze mną. Także nie, nie słuchaj idiotów, olej ich i zrób coś ze sobą

Gość krzywy_ryj
Nie mam, nie umiem im nic dowiedzieć, bo jestem żałosna. Wiem, że to co mówią to okropna prawda, więc się przyzwyczajam.

Mogę Cię pocieszyć, że znam wiele brzydkich osób, które są bardzo szczęśliwe, a co więcej, mają cudownych i PRZYSTOJNYCH partnerow. Nie jesteś na pozycji straconej, bądź pewna siebie i pokaż im wszystkim, że jesteś warta dużo więcej, niż im się wydaje. Zobaczysz, że prędzej czy później znajdziesz swoją drugą połówkę, dla której będziesz najpiękniejsza.

Mogę Cię pocieszyć, że znam wiele brzydkich osób, które są bardzo szczęśliwe, a co więcej, mają cudownych i PRZYSTOJNYCH partnerow. Nie jesteś na pozycji straconej, bądź pewna siebie i pokaż im wszystkim, że jesteś warta dużo więcej, niż im się wydaje. Zobaczysz, że prędzej czy później znajdziesz swoją drugą połówkę, dla której będziesz najpiękniejsza.

Gość a co jestttt
a masz pieniadze na tego fryzjera czy nie za bardzo?

Gość jutubiofkors
krzywy ryju daj fotke to ocenimy

Gość krzywy_ryj
baska192837465 - Pogodziłam się z tym, że nie będę mieć partnera w wieku 12 lat, szkoda, że nie możesz mnie zobaczyć. a co jestttt - oczywiście, że mam, ale fryzjer nie zakryje mi takiej gęby, włosy to jedna sprawa, a to, że jestem ohydna, druga

Gość krzywy_ryj
jutubiofkors - będziesz mieć koszmary przez całe życie, nie chce Ci zniszczyć psychiki

Gość a co jestttt
a prawda jest taka, ze dopuki nie zechcesz zmiany to zadna chec ze strony tu piszacych nic nie da.poprostu uwierz w siebie,ja w twoim wieku uwazalam sie za brzydka...teraz jak patrze na zdjecia z tego okresu mysle sobie jaka bylam sliczna....duzo dziewczyn tak ma,teraz zaluje tego ale taki mialam obraz siebie ktory nie byl zgodny z rzeczywistoscia...obudz sie, to super wiek!rozpusc wloski, idz zrob sobie ladny kolor, kup blyszczyk roz do policzkow, usmiechnij sie!nikt Ci wiecej nie bedzie dokuczal

Jesli będziesz siedziala w domu przed telewizorem, gwarantuję Ci, że nic w Twoim życiu się nie zmieni. Kup jakiś podkład, tusz do rzęs, nie są to aż tak drogie rzeczy, zrób coś z włosami (może nowy kolor?), włóż ładne ciuszki, szpilki i wyjdź na miasto! Powtarzaj sobie, że jesteś piękna, nawet jesli w to nie wierzysz. Jeśli to nie pomoże, udaj się do psychologa, bo widzę, że problem leży nie tylko w wyglądzie fizycznym, ale i w psychice. Wszystko będzie dobrze.