Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgdsfszfas

mam dzis imieniny fcaet nie pamieta

Polecane posty

Gość rgdsfszfas

nie chodzi mi o prezent, wiecie co bym chciala? by powiedzial :Misiek najlepsze zyczenia imieninowe i mnie pocałował. nic wiecej. nie oczekiwalam prezentu serio. moj chlopak jest fantastycznym facetem, czulym, dobrym, odpowiedzialnym.. no ale. sama nie wiem. :(

Gość proteaza
jezu przesadzasz ja sama nie wiem kiedy są moje imieniny

Gość rgdsfszfas
ale czemu przesadzam? przeciez nie robi z tego jakies awantury?! rok jestesmy razem.

Gość Wszystkiego najlepszego.......
powodzenia w zyciu osobistym jak i zawodowym.Bużka😘 czarujaca i wspaniała damo:classic_cool:

Gość proteaza
nie twierdze że awanture robisz ale teksty w stylu mój facet jest dobry, czuły, no ale sama nie wiem...czego nie wiesz? że każdemu się zdarzy zapomniec? a może nie jest fanatykiem codziennego sprawdzania kalendarza, a może ma zły dzień i po prostu wyleciało mu z głowy...

Gość rgdsfszfas
dziekuje za zyczenia:) chodzi mi o to ze moj fcaet jest cudowny dobry i kochany ale nie pamieta o moich imieninach, urodzinach itp. zastanawiam sie czy olewajac to ze on nie pamieta nie pomniejszam siebie w tym wszystkim. ze staje sie nie wazna. ze mysle sobie ee nie wazne ze nie pamieta to nic takogo przeciez, a z drugiej strony jak on ma urodizny to ja robie by bylo fajnie. nie wiem czy mnie rozumiecie w tym co pisze:)

Gość emigrantka bez grosza 89
Karolino! Wszytskiego naj Cio zyczę :*

Gość bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzpsełdo
zamast się żalić powiedz mu że Ci przykro, ja bym zrobiła taką awanturę że następnym razem na pewno by pamiętał

Gość rgdsfszfas
dziękuję :) ale ja nie chce robic awantury bo nie ma o co:) to tylko imieniny :D tylko zastanawiam sie zeby nie bylo tak ze umniejszam siebie w tym wszytskim.

Gość kajna
Hej, Karolino :) Mam podobny problem. Mój nie tyle zapomniał, co całkowicie to zignorował. Jego mama przyjechała do mnie z kwiatami, ciastem, prezentem, a on nic, ani słowa nie powiedział. Dzwonili moi rodzice, dziadkowie, znajomi. A on cisza.

Gość fer
o urodzinach mozesz mu przypomniec, a imieniny nie sa przeciez wazne, ja o nich w ogole nie pamietam :o

Gość rgdsfszfas
o urodzinach tez nie pamieta, fb mu pryzpomni:) no wlasnie kochana ja mam tak samo. :)

Gość jijoi
Ja tez dzis mam imieniny i tylk siostra pamietala:O

Gość rgdsfszfas
nie rozumiesz o co mi chodzi :)

moj NIE WIE kiedy mam imieniny , a ja nie wiem kiedy on ma. Obchodzimy urodziny. ;)

Gość rgdsfszfas
heheh no to fajnie. :)

Gość Ant......
Może on - podobnie jak wielu innych ludzi po prostu nie obchodzi imienin? Ani ja ani mój facet nawet nie wiemy kiedy mamy swoje własne imieniny, a co dopiero kogoś innego.