Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liżedogłębbnie

smak cipki 19 i niemal 30 latki - który lepszy?

Polecane posty

Gość liżedogłębbnie

no właśnie panowie, które ciiiipeczki Wam bardziej smakują? miałęm okazje lizać w przedziale 19 - 38 lat - i DEFINITYWNIE niajsmaczniejsze są te 19 latek :*

Gość wrocek_29
oczywiście że taka z małyk przebiegiem - wiek 18/19 lat :) chodze czesto do agencji i mam też zaliczyny cały przedział:) najlepsze jak powiedziałęm 18/19 - czyste i pachnące i zawsze słodki soczek :P

Gość wrocek_29
nie wiesz ile suka którą może masz w domu miała w sobie tak naprawdę pisiorów wiec nie pyskuj :P

Gość sandałki,czy może
a jak w nią wchodził menel,albo dziadek z łuszczącą się skórą,

Gość wrocek_29
nigdy nie mozesz być pewien tej lampucery :P i nie praw kazań pajacy tylko mów czy masz takie doświadczenia bo jak nie do wyperdalaj mi w podskokach :)

Gość sandałki,czy może
nie prawię,ale kibel publiczny też wyliż

Gość Upiorny 4
Upiorne to, ale jednak... pozdro skandałki! Wiec myk, myk...

Gość wrocek_29
myk myk.......co sadzicie o różnicach w samku świeżych nastek i rur przed 30 :P nie schodzic z tematu :P

Gość hfjgjgjgfrutxdhnkjvgjghfdxgd
Smak cipki nie jest zależny od wieku, a raczej od diety i uwarunkowań genetycznych, ewentualnych infekcji etc. Więc nie pieprzcie głupot, że chodzi o smak, jak już to atrakcyjność młodej dziewczyny, w porównaniu do 30- 40l

Gość justyska11
Zgadzam się z poprzedniczką to jest ohydne lizać cipę jak ją pół miasta przeleciało w jeden dzień.

Ja tam atpie czy on w ogóle lizał coś w życiu. Podejrzewam masturbanta marzącego o młodej i pięknej.

Gość Upiorny 4
"smak" młodej upiornicy to smaczek aranżadki, a doświadczonej to upojne wino;-) I tyle. Wiec myk, myk...

Gość wrocek_29
hahahhaha i wiedzialem ze rury przed 30 sie odezwa :P jasne, dieta i genetyka.....macie starce doopy i ciiipy i tyle - spokojna tez wasza lizalem wiele ciiipek i damskich rowów - mam porównanie - w burdelu tylko takie ekstremalne rury ok 35 - 38 młodziutkie chetnie oddaja sie same w miescie na baletach :P

Gość Upiorny 4
Wypowiedz się WRoceK. Wiec ???, ???...

wrocek_29 Jeżeli myślisz że mam 30l to się mylisz. Jesteś strasznie głupi, wątpie czy taki pustak jak ty widział nago kobiete ;)

Gość dfasfasd
obie smakują fajnie, ale to zależy od nastawienia, przy 19 się człowiek tylko jara, a przy 30 się dopiero w seksie rozsmakowuje

Gość bardzo ciekawe... hahah
W wieku 19 lat byłam dziewicą. I mimo licznych okazji, bez miłości, było dla mnie oczywiste, ze NIE MA MIŁOŚCI - NIE MA SEKSU. Teraz jestem tą ":rurą przed 30-tką" i uprawiałam seks 3 razy, z 2 osobami... Medycznie zdrowa jak ryba. Niemedycznie - wygłodniała. Ale śmieszy mnie ten topic, opinie o "paniach przed 30-tką: i ich przebiegu a także smaku i zapachu i nie wiem czy jeszcze... Po co obrażać innych ludzi> Może maja świadomość swojej niedoskonałości? Tylko ile można się z tego powodu czuć źle? Ile lat? 'Nikogo nie podrywam, nawet z nikim dłużej nie rozmawiam - bo jestem stara. Może i moja cipka śmierdzi czy coś, choć nie sadzę. Ale nie życzę sobie obrażania bez sensu, bo ja nikomu nic nie robię.

Gość brune
na prawde kilka razy sie kochalas?

Gość gość
idjotka której żal kogoś a sama nigdy d**y by niedala

Gość gość
Mam faceta ...a uwielbiam smak c**eczki...pieścić ją , lizać...hmmm