Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 otóż, moja dziewczyna wyjeżdża na tydzień i...wiecie rozumiecie. miałem w planach wielkie tygodniowe bunga bunga lecz niestety berlusconi i wszystkie 17 letnie prostytutki z afryki północnej mają grafik zapełniony, trza było na pół roku wstecz rezerwować:O w takim razie spędze ten czas z wami:) będę tu 23h na dobę:) gdzie brakująca godzina pewnie się zastanawiacie, i tu NOWOŚĆ ! godzinę dziennie a więc łącznie 7 godzin będę dla 7miu szczęsliwców dostępny na priv!!!! :D koszt to jedyne 9,99zł w postaci doładowania do plusa!!!. będzie też możliwość ekskluzywnego priv na czatrooooooomie z kamerką! za jedyne 10zł dodatkowej opłaty:) kto pierwszy ten lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Gratulujemy dobrego samopoczucia. Ona się będzie ruchać, a Ty pierdolić głupoty. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misti Napisano Lipiec 5, 2012 ale pierdolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 no wiesz luna, sa tu osoby na kafe z którymi jakby co mi przyszło spędzić godzine na priv z kamerką to na trzexwo bym się na pewno nie zalogował:D http://www.youtube.com/watch?v=-mlzevIdjBg lalalalla nie będzie sie ruchać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 5, 2012 pierwsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 z kamerką czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 5, 2012 i tak i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wunderwave Napisano Lipiec 5, 2012 i tak przygłup usprawiedliwił to co i tak robi kiedy tu pierwszy raz wszedł ,wiedząc ze cos takiego jak dziewczyna w twoim przypadku nie istnieje to i tak współczuje nawet tej wyimaginowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 mintaja nie ma tak:O jest 7h dla 7 osób:O nie bądz zachłanna... pomarańcz bidoku co na kafe nie siedzi wcale, z czym masz problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintaja 0 Napisano Lipiec 5, 2012 trudno, w takim razie bedziesz sie nudzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 jak nudził:O juz mi się mail zwiesza od nadmiaru zgloszen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale mi zmasakrowało mózge Napisano Lipiec 5, 2012 prowokacja maila nie podałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 podałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 halo?:(:(:( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widziałam Twoją fotę Napisano Lipiec 6, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 no i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ClaudiaCatherina Napisano Lipiec 6, 2012 to jego najnowsza fota , patrzcie i podziwiajcie http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 ide spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRAWNIK Smutny Napisano Lipiec 6, 2012 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach