Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysly na fryzury

jak ukladacie wlosy na codzien?

Polecane posty

Gość pomysly na fryzury

hej dziewczyny! jak czeszecie sie na codzien? ja juz jestem znudzona moimi wlosami a zapuszczam, wiec moze podzielmy sie co na codzien robimy z wlosami, zeby wygladaly "przystepnie"? ja najczesciej zwiazuje tak niedbale gumka jak kitke, ale zeby wszystkie sterczaly. czasami zwykla kitka a czasem naloze pianke na mokro i mam loki jak wyschna. jak jest u Was?

Gość być może scjentolożka
myję i rozczesuję po prostu se wiszą smętnie takie piórka :)

Gość pomysly na fryzury
hehe nigdy ich nie zwiazujesz? ja czasem sie staram przez jakis czas nic z nimi nie robic po myciu, zeby ich nie meczyc i zeby byly zdrowe, ale potem juz mi sie takie nudza i np prostuje znowu regularnie itp. aha i ostatnio robie sobie dobieranego czasem

Gość pomysly na fryzury
ja wlasnie mowie o takich szybkich fryzurach jak misie nie chce. jak wstaje rano i zle wygladaja rozpuszczone, to musze cos wymyslec a brakuje pomyslow

Gość być może scjentolożka
związuję tylko jak jestem w domu ;) czasem dam im samodzielnie wyschnąć to wtedy mi się kręcą

Gość pomysly na fryzury
ojaaaa ale swietne! zdjecie pokazuje jak juz jest zrobione, ale jak wyglada sama ta rzecz? i latwo sie tym robi?

W taki upał to wiąże wysoko gumką, od niedawna pomagam wypełniaczem. A tak to rozpuszczone mam za połowę pleców, albo zostawiam je naturalnie albo prostuje delikatnie końcówki bo mam falowane, kręcone i proste:D takie wywijasy

Gość pomysly na fryzury
mydestination juz widze :) powiedz tylko, czy trudno sie tego uzywa i czy efekt rzeczywiscie jest taki jak na zdjeciu? nawet jak mam cieniowane wlosy?

Gość suczamała
w kitę z wypuszczoną grzywką tapirując czubek kitę ze zwiniętą w ślimaka grzywą upiętą do góry na bok kitka na bok z jakąś gumką z kwiatkiem luźny warkocz kłos na bok jak rozpuszczone to z podpiętym jednym bokiem warkoczyk dobierany na boku, i kok w artystycznym nieładzie i zawsze mam problem co robić z tymi kudłami :O

Gość pomysly na fryzury
bardzo podobaja mi sie tez np takie "udawane dredy" jak miala shakira w teledysku Loca. to juz raczej nie fryzura "na szybko", ale tak pieknie wyglada, ze moglabym sie czasem poswiecac, tylko niemam pojecia jak to zrobic. probowalam znalezc na internecie ale tylkow teorii to tak latwo brzmi....

jak mialam dlugie to wiazalam w kucyk, upinalam wsuwkami, koczki itp. pozniej dermatolog mi powiedzial, ze w ten sposob bardzo niszcze wlosy i dla nich najlepiej jak sa rozpuszczone. dlatego obcielam (do brody), czasem do polowy szyi. wlosy myje wieczorem, a rano (jesli jest taka potrzeba) prostownica podwijam je troche do srodka, czasami z przodu upinam (pseudo grzywke) na rozne metody

Gość suczamała
ja jakoś nie mam przekonania do takich gładkich koków mało kto w nich dobrze wygląda, włosy są takie płaskie i przylizane

suczamała ja swoje robię tak troche na niedbały styl. Ani troche nie są przylizane, nie wiem jaknym się starała to tak nie wyjdą:)

Gość qwe12
przedziałek na środku głowy i lekki tapir z tyłu ( nie, nie wyglądam jak te kretynki, panny solaris z wielkim tapierem) tak mi się podoba.

Gość suczamała
a najgorzej mnie zawsze wkurza jak czeszę sobie kitkę i na czubku są takie "dupy " dobrze nie potrafię wyczesać tych włosów i te spod spodu tak wychodzą, wiecie o co mi chodzi ? właśnie dlatego tapiruje sobie i wtedy nie są przylizane i jednocześnie gładkie na wierzchu

Gość pomysly na fryzury
haha suczamala wiem o co Ci chodzi z tymi "dupami" :) ja lubie taki nielad na glowie wiec mi nie przeszkadzaja te dupy jak mam kitke niedbale zrobiona. chyba, ze mam wyprostowane wlosy, to wtedy ma byc wszystko elegancko ;) a jesli chodzi o filmik, to naprawde fajny, ale nie wydaje sie to takie proste. mam wlosy podobnej dlugosci co autorka, ale nie wierze, ze dalabym sobie tak radez ta skarpeta :P

Ja robię to z grubą frotką i uwierz mi dałabyś radę, spróbuj. Mi wychodzi taki fajny kok w nieładzie:)

Gość niech ktos mi wytlumaczy
jak goraco to robie koka na czubku,probowalam z gruba frotka ale mi nie wychodzi bo mam cieniowane wlosy i te krotsze uciekaja,zwyczajnie zwiazuje gumka i owijam wlosy wokół.troche tez stawiam grzywe (ktorej nie mam) zeby nie byc ulizana.

Jak jest gorąco i jestem w domu to wysoko kucyk. Jak gdzieś wychodzę to prostuję, modeluje lub robię delikatne fale :classic_cool:. Różne mam sposoby, zależy na jaką okazję :D

Gość pomysly na fryzury
ja mam dlugie, wiec jak probowalam zwijac je wokol kitki, to sie rozwalalo zanim doszlam do konca.z reszta jak zczepiasz potem koncowke wlosow? zwykla wsowka by u mnie na pewno nie przeszlo

Gość pomysly na fryzury
to podaj te sposoby np na fale :)

Gość rawhha
Ja przeważnie mam kitkę, albo warkocz (dobierany lub nie). Czasami zdarza mi się upiąć w koczek, mam do tego taką specjalną gumkę

Gość To ja ten chłopak autorki
A ja lubię jak dziewczyna ma kitaje kitkę :D

mam do tego taką specjalną gumkę Ja też ale to gumka namojego falussa....:D ;) maleńka :classic_cool:

Gość dsfgds
związane w klamrę, gdy nie pracuję przy jedzeniu rozpuszczone gniecione loki robione na to :D http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20211 produkt mial byc do prostowania ale sie chyba do tego kompletnie nie nadaje, ale za to loki jak marzenie są po umyciu/odzywce i na wilgotne wlosy to - raz rozczesane, póżniej palcami.

a macie włóski na cipkach ❤️