Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam warunki

endometrioza???

Polecane posty

Gość mam warunki

jestem po cesarce, pierwszy okres dostałam i masakra ból że się ruszyć nie mogłam, byłam u gina stwierdził na usg kolkę nerkową i zastój w moczowodzie. Następny miesiąc okres i to samo ból jak cholera byłam po okresie u urologa zrobił usg i nic nie wykrył. Kolejny miesiąc okres i znowu ból tym razem słabszy i tak przez 6 miesięcy do dzisiaj. Boli mnie tylko podczas okresu czy to może być endometrioza? możliwe żeby jakaś cysta czy coś mogła mi uciskać na ten moczowód i dlatego tak boli? gdyby to był jakiś kamień to nie sądzę żeby schodził tylko podczas okresu i to co miesiąc. Może ma ktoś tą chorobę?? Proszę o radę bo idę do gina i chciałabym wspomnieć o endo i się nie wygłupić ww.

Gość mam warunki
????

Gość jajajahihih
ile razy bedziesz jeszcze zadwac pytani na ten teamt? myn ie lekarze idz do lekarza jesli masz jakie kolwiek watpliwosci:O

Gość probably
Co 8 kobieta choruje na endometriozę - zadając pytania lekarzowi pamiętaj, że nie ma głupich pytań sa tylko głupie odpowiedzi - jest wiele stron poświęconych endometriozie, moze powinnas do nich zajrzeć, wystarczy, że je wygooglujesz - mam nadzieję, że Ciebie ta choroba nie dotknie bo to niestety nie angina - daj znać jak coś się dowiesz

Gość mam warunki
trochę czytałam o tej chorobie i sama nie wiem czy mogę na to chorować na pewno udam się do lekarza i to podczas okresu jak odczuwam ten ból żeby mi sprawdził na usg co się wtedy tam dzieje a tutaj chciałam zapytać tylko czy moje objawy na to wskazują bo może ktoś miał podobnie.

Gość mam warunki
podnosze