Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norchlopak22

Dziwna gra, nieokreślona dziewczyna

Polecane posty

Gość norchlopak22

Co sądzicie o tym, że już rok minął praktycznie od sytuacji gdzie moja dziewczyna mnie zdradziła, chodzi z innym a wciąż nie może iść w tamten związek na całego, często chce spędzać ze mną czas, gdzieś wychodzić, wiem że nawet seksu z tamtym nie uprawia, bo wie że to przekreśli wszystko inne całkowicie. Powiedzcie mi czemu ona tak gra, tamten raczej jest za, ona też go chce, ale ja jestem jakimś problemem dla nich, bo tamten mnie zna, a moja nie może się odczepić odemnie. Co to za chora gra, mi to już zwisa wszystko ale moja ciekawość jest nieokreślona co taka dziewczyna ma w głowie :D śmieszna sytuacja :) sama mówi że jest ok, ale że ja jestem dużym problemem, że nie może się zdecydować, w sumie to nie zależy mi na tym żeby jej z tego myślenia uwolnić bo niezbyt fajnie się zachowała wtedy angażując się w coś innego, wtf? Denerwuje mnie tylko, że nie da sobie spokoju, tylko próbuje mi mieszać gdy ja się angażuję w nowe związki bądź po prostu gdy poznaje nowe osoby. 5 lat razem prawie byliśmy.

Gość norchlopak22
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość milk shake
a czemu sie z nia spotykasz mimo ze cie zdradzila?

Gość norchlopak22
Nie spotykam się, mieszkamy razem bo nie ma innego wyjścia jeszcze przez jakiś czas.