Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madridista

SZYBKO , WAŻNE.

Polecane posty

Witam. Dziewczyna po stosunku od razu na drugi dzień miała krwawienie ( to był pierwszy raz. ) w następnym miesiącu nie dostała okresu przy czym wymiotowała , bolało ją podbrzusze , zrobiła test i oba wyszły negatywne. w następnym miesiącu dostała już okres obfity i 4 dniowy. nie ma już żadnych objaw. Nic jej nie boli. Czy może być w ciąży .? i najważniejsze. gdzie może się upewnić ,że nie jest w ciąży .? czy badanie krwi na wykrycie hormonu HCG można zrobić na przychodni.? czy trzeba udać się do ginekologa .? pozdrawiam.:)

Gość zjjajaaaaaaa
można zrobić na przychodni. hHHhHhahahhahhahahahahahahahahahahahahaa

Gość zjjajaaaaaaa
tak to ciaza:O trojaczki tępaku:O ale tak serio zadna ciaza debilu

może i dla Ciebie to jest zabawne,ale dla mnie nie. Ale okej , tak przypuszczałem ,że znajdzie się ktoś ,kto się pośmieje. Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno. Czy po pierwszym razie , okres może się spóźnić . ?w jej przypadku nie dostała wgl. tylko w jednym dniu małe krwawienie.

Gość rety..........................
wystarczy gdzieś wyjechać, brać antybiotyk czy coś takiego i okres się zatrzymuje. Może była na diecie to też się zdarza. Nie masz się co martwić. A jak zrobi teraz test to powinnien dać 100% wynik

zrobiła 2 , po czym wyszły negatywne. Ale po około 5 minutach z drugiej strony testu wszyła taka różowa plama , ale było napisane,żeby nie odczytywać testu po 5 min. bo zachodzą w nim reakcję chemiczne.

to normalne, że krwawiła po pierwszym razie. Mogła nie mieć miesiączki z wielu powodów, jeśli nie ma objawów i było obfite krwawienie to ciąży raczej nie ma, tym bardziej, że testy negatywne były. Jak się martwicie to zróbcie test raz jeszcze.

jutro właśnie robimy. Tylko że na początku miała jakieś objawy. Wymiotowała , bolało ją podbrzusze , ale już nie ma.

Gość dduttee
ja pierniczę, tacy idioci nie powinni seksu uprawiać!!!

Testu się nie odczytuje po 5 i więcej minutach. Także tym się nie ma co przejmować. Jeśli się martwicie to do ginekologa idźcie, ale skoro była obfita miesiaczka a wy macie obawy to test wystarczy.

Gość rety..........................
czassem wymiotować można ze stresu i te bóle podbrzusza

uwazam ze rodzice powinni wiecej uwagi poswiecic na edukacje seksualna swoich dzieci ...

Gość mała mała mi
Po co tyle razy pytasz o to samo?! Bawi Cię to? Prowadzisz jakieś badania?! :P

Gość agiew
Przypuszczam, że ciążę można wykluczyć, tym bardziej, że testy wyszły negatywnie. Jak tak bardzo obawiacie się wpadki to niech określa sobie dni płodne np przy pomocy mikroskopu owulacyjnego. Jeśli wystąpią to nie współżyjcie w ogóle - proste. Ja wam mogę polecić afrodytę bo sama używam.