Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabka123456789

Sky Club i Triada

Polecane posty

Gość arabka123456789

Zlodzieje! Moja kolezanka pracuje w biurze podrozy, dzwonili do niej dzien przed o 18 przed zamknieciem jej biura ze ma szybko zrealizowac przelewy! Co za perfidne swinie ! Tyle rodzin zostawic na lodzie... Ludzie tak ciezko pracuja na pieniadze.... a tu nagle nie ma... A 2 Panie prezes sie wyginaja przed kamerami- ze one niby nie wiedzialy hahahahahha smieszne zlodziejki

a ja kiedyś od nich pojechałam na wakacje:O Szkoda, ze debili sprawiedliwość nie dosięgnie, bo znając polskie prawo gówno im zrobią. Dlatego dobrze wiedzieli co robią.

Gość hhhhh
złodziejstwo nie boli a trzeba zarabiać w sumie sky kupując triadę chciał zarobić na bankructwie

Gość tuturysta
Dla sprostowania - Triada PRZEKAZAŁA warty 10.000.000 znak towarowy w listopadzie 2011 łącząc te dwie firmy (pozornie) aby zmniejszyć koszty ubezpieczenia turystów (koszt gwarancji wynosi od 10 do nawet 40% przychodów biura) Mozna było tego uniknąć, ale to szczegółowo opisane jest tutaj: http://tuturysta.com/bankructwo-i-upadek-sky-club-mozna-bylo-przewidziec-prezentacja/?utm_source=kafeteria-5281413