Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samara_906t

Skąd wiecie ile cm mierzą penisy waszych facetów???

Polecane posty

Gość Samara_906t

Mierzycie im linijką, pytacie czy oceniacie na oko? Ja kiedyś swojego niby jakoś tam próbowałam podpytać, ale nie powiedział mi dokładnie, chyba sam do końca nie wiedział, bo powiedział tylko jakie wymiary wyszły mu kiedyś, kiedy był nastolatkiem i robił takie dziecinne rzeczy. :) Jakoś nie odważyłabym się podejść do niego z linijką i zaproponować mierzenia. Wydaje mi się to głupie. Poza tym kto szuka linijki w chwilach uniesienia. ;) Próbowałam ocenić na oko, ale jest mi ciężko, nie potrafię. W sumie nie zależy mi jakoś szczególnie na tym, żeby poznać liczbę. Ciekawi mnie jednak, skąd wszystkie kobiety na forum tak dokładnie wiedzą jakie wymiary mają ich faceci? :)

Gość Skąd wiecie
1 jak nie wystaje z reki to góra 12 2jak wystaje to 15 ja może 2 rękami to 17 max za orgazm +2 cm

Gość doświadczona przez życie
potrafimy posługiwać się linijką

Gość Samara_906t
Jak to jak można 2 rękoma to 17 max? To jest tu jakiś max? A jak można złapać dwoma rękoma i jeszcze nadal trochę wystaje? :D

Gość mjb
ja normalnie zapytałam i mi powiedział

Gość Lucky Luke
Do dokładnych pomiarów, polecam suwmiarkę:D

Gość Perw mobilna
Kiedyś dla hecy zmierzyliśmy. :classic_cool: Ale i tak już dokładnie nie pamiętam. Zresztą jednorazowy pomiar nie jest miarodajny. Jak chce sobie orientacyjnie przypomnieć to mierzę wibrator, bo ma podobną długość.

Mierzenie siebie na wzajem to świetna zabawa. Jak można się tego stydzić ? Poza tym kobiecie jest łatwiej zmierzyć facetowi kutasa, bo może swoimi sposobami postawić go maksymalnie do pionu.

Gość pimpom
mój penis ucieka przed linijką - wstydzi się :/

Gość Ritta46
Kidyś czytałam w kolorowej gazecie na temat średnich wymiarów penisa u facetów , mój mąż też to przeglądał i oboje z ciekawości chcieliśmy się przekonać jak on wypada na tle tego tekstu. Kiedyś mąż wspominał że jako młody chłopak porównywal sobie penisa z kolegamu (chyba jak każdy w tym wieku) i wszło mu 17 cm ale miał wtedy z 15 lat . Wzielismy centymetr krawiecki i przystąpilismy do zabawy , gdy już dobrze stanął dokonałam pomiaru , przykładając centymetr od góry - wyszło trochę ponad 18 cm długości i 14cm obwodu na środku . W sumie to fajna zabawa i element gry wstępnej , oczywiście gdy facet jest nieźle wyposażony bo nie napędzi mu to kompleksów . Bardziej dyskretnie można to zrobić obejmując penisa dwoma rękami . U mijego to wystaje jeszcze cala głowka i trochę

Gość Ritta46
Koleżanka przed chwilą mnie uświadomiła, że nie powinnam mierzyć od doopy. Więc powyższe dane nie są aktualne.

Gość Ritto46
masz baaardzo małe rączki:D

Gość Ritta46
Mam małe raczki może, ale spokojnie nimi przytrzymuję kredens cioci.